Optimus Prime op ramkoers in 'Transformers: The Last Knight' trailer!

Optimus Prime op ramkoers in 'Transformers: The Last Knight' trailer!

Een een hele reeks nieuwe affiches.

Later deze maand gaat Transformers: The Last Knight in première en dit vijfde deel zal weer flink wat spektakel gaan bieden. Denk alleen al aan de vele "historische gebeurtenissen" die voorbij gaan komen, van King Arthur tot iets met de Tweede Wereldoorlog. Paramount Pictures heeft een allerlaatste trailer prijsgegeven en een flinke reeks posters met daarop belangrijke personages en robots.

De complete film van regisseur Michael Bay staat gepland voor 22 juni. Ook in 3D en IMAX.


Hieronder zie je de posters van de belangrijkste gezichten in The Last Knight, zoals de menselijke figuren Cade Yeager (Mark Wahlberg), Izabella (Isabela Moner), de wetenschapper Vivian Wembley (Laura Haddock), Desi (Jerrod Carmichael), historicus Sir Edmund Burton (Anthony Hopkins) en Lt. Colonel William Lennox (Josh Duhamel). Ook zie je drie robots, waaronder Bumblebee. We starten met een Russisch affiche met daarop meerdere figuren.

Bekijk de afbeelding

Cogman

Een vrij kleine Transformer, die vooral Sir Edmund Burton dient. Hij is erg beleefd, maar heeft woedeproblemen. Verder transformeert hij in een Aston Martin DB11.

Bekijk de afbeelding
Hot Rod

Een arrogante autobot, die verandert in een Lamborghini Centenario LP770-4. Hij vecht samen met Bumblebee voor het voortbestaan van de Transformers.

Bekijk de afbeelding
Sir Edmund Burton (Anthony Hopkins)

Een van de nieuwe personages in de film. Edmund Burton is een historicus die alles weet van de geheime geschiedenis van de Transformers. Geheim als in: de robots blijken een handje te hebben in zo ongeveer elke grote gebeurtenis in de menselijke geschiedenis. En die geschiedenis is nodig om de oorlog tussen de mensheid en de robots te stoppen.

Bekijk de afbeelding
Bumblebee

Sinds het verdwijnen van Optimus Prime is de boel danig uit de hand gelopen en woedt er oorlog tussen de mensen en vermomde robots. Bumblebee neemt de leiding over de Autobots op zich.

Bekijk de afbeelding
Izabella (Isabela Moner)

Een jong meisje dat weeskind werd tijdens de oorlog om Chicago in Dark of the Moon. Zij krijgt weer iets fan een familie als ze Cade Yeager ontmoet. Werkt samen met een kleine robot die Sqweeks heet.

Bekijk de afbeelding
Jimmy (Jerrod Carmichael)

Over hem is vrij weinig bekend, behalve dat hij een uitvinder is.

Bekijk de afbeelding
Lt. Colonel William Lennox (Josh Duhamel)

Speelde al een rol in de eerste films, maar keert na een afwezigheid weer terug naar de franchise. William Lennox is kolonel in het Amerikaanse leger en zal mogelijk samen met Cade willen proberen de oorlog tussen mens en machine te stoppen. Hij werkte in de eerste films namelijk samen met de Transformers.

Bekijk de afbeelding
Vivian Wembley (Laura Haddock)

Ook een nieuw personage, specifiek een Professor Engelse literatuur in Oxford. Mogelijk biedt zij samen met het personage van Anthony Hopkins antwoorden op de belangrijke vragen over de Transformers.

Bekijk de afbeelding
Cade Yeager (Mark Wahlberg)

Cade hielp de Transformers nog tijdens de gebeurtenissen van Age of Extinction en zal dat nu nog eens moeten doen. Ditmaal is het aan hem om te proberen de oorlog te beëindigen.

Bekijk de afbeelding
Vanaf 22 juni draait Transformers: The Last Knight in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair