Eerste foto's 'Jeepers Creepers 3' online verschenen

Eerste foto's 'Jeepers Creepers 3' online verschenen

Volgens de laatste geruchten zou de film zich afspelen tussen delen 1 en 2.

De opnames van Jeepers Creepers 3 zijn inmiddels zo goed als afgerond, maar we weten nog steeds maar weinig over de plot van de horror-sequel. Veel onduidelijkheden zijn ontstaan omdat het derde deel ruim 14 jaar na het tweede deel uit 2003 komt.

Bloody Disgusting lijkt nu echter meer te weten te zijn gekomen over de plot en beweert dat Jeepers Creepers 3 zich tussen het eerste deel uit 2001 en het tweede deel zou afspelen. In het eerste deel waren de hoofdrollen weggelegd voor Justin Long en Gina Philips, die een broer en zus speelden die het moesten opnemen tegen The Creeper (Jonathan breck), een gevleugelde demon die om de 20 jaar tevoorschijn komt om zijn buik te vullen met menselijke organen.

Als wat Bloody Disgusting beweert waar blijkt te zijn, lijken eerdere geruchten dat deel 4 pas na de gebeurtenissen uit de drie eerder delen zal afspelen op waarheid te berusten. In dit vierde deel zouden we Philips' personage Trish als de moeder van een tienerjongen moeten zien. Trish moet het samen met een groep huurlingen opnieuw tegen The Creeper opnemen.

Hieronder overigens ook een collage van een aantal setfoto's van Jeepers Creepers 3. Het is nog onduidelijk of we de film nog in 2017 te zien zullen krijgen. Victor Salva regisseert overigens opnieuw.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair