Eerste clip 'War for the Planet of the Apes'!

Eerste clip 'War for the Planet of the Apes'!

Geen actie, maar eerder een vertederende video.

20th Century Fox heeft een eerste clip vrijgegeven van War for the Planet of the Apes. Hierin ontmoeten Caesar (Andy Serkis) en de apen het jonge meisje Nova. Ze heeft niemand, vertelt Caesar in de video en dus wordt Maurice (Karin Konoval) geadopteerd. Van een bijzonder vertederend moment in de video hebben we ook een poster. Vermoedelijk vormt het meisje een belangrijke brug tussen mens en aap in de film en ligt er daarom zoveel nadruk op haar in deze clip.


Afgezien van Nova, overigens een rol van Amiah Miller), zijn er maar een paar andere belangrijke menselijke personages. Dat zijn The Colonel (Woody Harrelson), die erop gebrand is om Caesar te doden, en Preacher (Gabriel Chavarria), een soldaat. Nova zal wellicht laten zien dat mensen ook tot iets goeds in staat zijn, of misschien de nieuwe verhoudingen tussen mens en aap tonen, waarbij de aap juist de zorg voor mensen op zich neemt.

Als War for the Planet of the Apes begint, ziet het er niet goed uit voor Caesar en zijn apen. Door de zware verliezen worstelt hij met zijn duistere instincten en belooft hij de zijnen te zullen wreken. De mens krijgt ondertussen met iets anders gevaarlijks te maken, namelijk een gemuteerde vorm van de Simian Flu.

Deze tweede Apes-film van regisseur Matt Reeves draait vanaf 13 juli in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair