Driekoppige draak in nog een trailer 'Transformers: The Last Knight'

Driekoppige draak in nog een trailer 'Transformers: The Last Knight'

De trailers blijven maar binnenkomen.

Mocht je nog niet genoeg trailers gezien hebben, of na vier Michael Bay-films nog altijd niet weten wat je moet verwachten, heeft Paramount Pictures nog een trailer voor Transformers: The Last Knight voor je gemaakt. Deze trailer opent met de driekoppige draak die we eerder zagen en heeft een voice-over van Anthony Hopkins.

Hij speelt de rol van historicus Sir Edmund Burton, die de geheime geschiedenis van de Transformers kent. Hij stelt dat de mensheid zich moet voorbereiden op een belangrijk moment, want er gaat iets op ons afkomen. Wat weten we nog niet helemaal zeker, maar Hopkins benadrukt maar even dat de "laatste slag op het punt staat te beginnen."


Transformers: The Last Knight moet de kernmythologie van de franchise behoorlijk opschudden. In de afwezigheid van Optimus Prime is er een oorlog uitgebroken tussen de mensheid en Transformers. Om hun wereld te redden, werkt Cade Yeager (Mark Wahlberg) samen met een Engelse Lord met de naam Sir Edmund Burton (Hopkins) en een Oxford professor genaamd Viviane Wembly (Laura Haddock) om te achterhalen waarom de Transformers maar terug blijven komen naar de Aarde.

De grote vraag voor Paramount zal zijn of deze nieuwe toevoeging aan de franchise het net zo goed doet als de voorgaande vier films. Mocht dat zo zijn - en we gaan er vanuit van wel - kunnen we de komende jaren veel meer verwachten, met een spin-off over Bumblebee in 2018 als eerstvolgende film. Eerst gaat The Last Knight echter nog op 22 juni in première.

NieuwsFilm

meest populair