Video

Eerste trailer 'First Kill' met Bruce Willis en Hayden Christensen

Het wordt tijd dat beide heren weer eens in betere en grotere films gaan spelen.

door Jan-Peter Rook om 11:33 in Video
In de nieuwe actiethriller First Kill speelt Hayden Christensen een effectenmakelaar van Wall Street die samen met z'n familie in het dorp gaat wonen waar hij is opgegroeid. Hier zijn ze getuige van een mislukte bankoverval en een moord, waarna z'n zoon door de criminelen gevangen wordt genomen. De eerste trailer staat nu online.


Om z'n gezin te redden moet de vader iets voor de schurken doen. Terwijl de politie - onder leiding van Bruce Willis - volop bezig is met het onderzoek, probeert hij het gestolen geld te pakken te krijgen. In ruil hiervoor zal zijn zoon vrijgelaten worden.

First Kill is afkomstig van regisseur Steven C. Miller, bekend van films als The Aggression Scale en Silent Night. De film, met een scenario van Nick Gordon, draait in de VS vanaf 21 juli.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Bruce is oud aan het worden

Frietgezicht

Avatar

Jammer dat Willis qua films al jaren hetzelfde pad volgt als Cage. Was toch ooit mijn held in de jaren 90.
Deze trailer keek ik puur voor de lol want wist toch al dat ik de film nooit zou gaan kijken en ben niet verrast ofzo,precies wat ik verwacht had.

Wilskracht

Avatar

Misschien wordt het tijd om de politie in te schakelen omtrent de situatie rondom Bruce Willis. Hij wordt duidelijk afgeperst of iets dergelijks. Misschien wel door Steven Miller zelf, die vent is de Nicolas Cage onder de regisseurs.

Goku32

Avatar

Klopt FRIETGEZICHT
Hij pakt nu alles wat hij pakken kan. Wel jammer want ik was vroeger altijd een fan van Bruce

nieuwslaatste nieuws

meest populair