Naam Jared Leto's personage in 'Blade Runner 2049' onthuld

Naam Jared Leto's personage in 'Blade Runner 2049' onthuld

Over een paar maanden kunnen we eindelijk Denis Villeneuve's langverwachte sequel met eigen ogen zien.

Het is alweer een poos geleden dat we iets concreets hebben gehoord over Blade Runner 2049, maar vandaag hebben we een nieuwtje uit de mond van acteur Jared Leto, die tijdens een interview met de London Evening Standard de naam van zijn personage liet ontglippen:

"Ik speel een personage genaamd Neander Wallace... om eerlijk te zijn was ik al om toen ik de naam hoorde. Ik las het script en werd verliefd op dit personage. Ik mag er echter niks over kwijt... waarschijnlijk kom ik al in de problemen door zijn naam te onthullen."

De onthulling van een naam is misschien weinig opzienbarend, maar voor de fans die al 30 jaar naar een vervolg op scifi-klassieker Blade Runner uitkijken, is elke druppel informatie welkom.

We weten inhoudelijk nog maar nauwelijks iets over de film, afgezien van het feit dat Harrison Ford opnieuw de rol speelt van Rick Deckard en omringd zal worden door acteurs als Ryan Gosling, Robin Wright, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian en Hiam Abbass.



NieuwsFilm

meest populair