Tom Hardy als Jafar in live-action 'Aladdin'?

Tom Hardy als Jafar in live-action 'Aladdin'?

Eerder werd aangekondigd dat Will Smith de rol van de Geest zal spelen.

De Britse krant The Sun weet vandaag te melden dat Guy Ritchie niemand minder dan Tom Hardy wil hebben om de rol van schurk Jafar te spelen in zijn live-action remake van Disney's animatie-klassieker Aladdin uit 1992.

Vlak voordat hij echt doorbrak met rollen in films als Bronson en Inception, speelde rol de belangrijke rol van de homoseksuele gangster Handsome Bob in Ritchie's komische misdaadfilm RocknRolla uit 2008. De bron van The Sun zegt het volgende over de mogelijke casting van Hardy als Jafar:

"Guy is een enorm fan van Toms werk en het zou een geweldige zet zijn om hem te casten. Er zijn al gesprekken gevoerd en, hoewel nog niks is vastgelegd, weten we wel dat hij een van Ritchie's favorieten is voor de rol. Alles hangt echter af van het filmschema en Toms drukke schema."

In Ritchie's Aladdin moet het muzikale element uit het origineel worden behouden. Hardy zou mogelijk dan ook moeten zingen in de film. Will Smith zal zo goed als zeker de Geest spelen in de film. Momenteel wordt er wereldwijd gezocht naar twee acteurs met een achtergrond in het Midden-Oosten om de hoofdrollen van Aladdin en Jasmine te spelen.



NieuwsFilm

meest populair