Regisseur 'The Mummy' verdedigt plannen Dark Universe

Hij heeft zin in de volgende film.

Met The Mummy beleefde het Dark Universe niet de droomstart die Universal Pictures voor ogen had. De film van regisseur Alex Kurtzman werd met gemengde reacties ontvangen en aan de box office presteerde de film ook niet heel goed. Kurtzman blijft echter geloven in het potentiele van de franchise, die voortgezet wordt met Bill Condons The Bride of Frankenstein.

Tegenover THR laat hij weten zich geen zorgen te maken over de ontvangst van zijn film. "Ik denk dat afwisseling de beste vriend van het Dark Universe wordt. Je wil natuurlijk een overkoepelende stijl vinden, zodat mensen weten dat de films bij elkaar horen, maar het zou ideaal zijn als elke film een eigen identiteit kreeg. Dat hangt vooral af van wie de films regisseert, en wie erin speelt. Ik kijk heel erg uit naar wat Bill Condon voor elkaar krijgt met Bride of Frankenstein."

In Condons Bride of Frankenstein speelt acteur Javier Bardem de rol van het Monster van Frankenstein. Er is nog geen actrice gevonden om zijn bruid te spelen, maar naar verluidt heeft Universal Angelina Jolie op het oog. De release staat gepland voor februari 2019. Daarna is het de beurt aan Johnny Depp om te schitteren in The Invisible Man.



NieuwsFilm

meest populair