Armie Hammer over mogelijke rol als 'Shazam' in DC-film

Armie Hammer over mogelijke rol als 'Shazam' in DC-film

Dwayne Johnson, die de rol van schurk Black Adam zal spelen in de film, wil Hammer graag als het hoofdpersonage zien.

Dwayne Johnson lijkt ondertussen al jaren verbonden zijn aan de film Shazam als schurk Black Adam, maar de casting van de titulaire held (die ook wel bekendstaat als Captain Marvel...) is nog steeds niet rond. Vorige maand liet Johnson echter weten dat hij zelf graag Armie Hammer als Billy Batson, alias Shazam, zou willen zien.

Hammer, die eerder werd genoemd voor de rol van Green Lantern in het DCEU, werd afgelopen week door Cinema Blend gevraagd of hij interesse heeft in de rol. En dat lijkt wel zo te zijn:

"Gast, toen Dwayne dit zei werd ik helemaal overdonderd door de reacties op mijn social media-accounts. Ik kon niet eens mijn Instagram openen. Ik dacht dat mijn telefoon ging smelten. Afgezien daarvan heb ik nog niks gehoord. Maar... ik houd mij zeker aanbevolen voor de rol.".

Warner Bros. Pictures en New Line Cinema lieten eerder doorschemeren dat ze Shazam wellicht in twee films willen opdelen: een over de held en een over Black Adam. In elk geval een van deze films zou in 2019 in de bioscopen moeten draaien.

NieuwsFilm

meest populair