Celebrity

Colton Haynes over de plus- en minpunten als homoseksuele acteur

De acteur liet een jaar geleden weten dat hij gay is.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Wouter Drummen om 10:53 in Celebrity
Colton Haynes, bekend van series als Teen Wolf en Arrow, liet iets meer dan een jaar geleden weten dat hij gay is. In een recent interview zegt hij dat zijn leven daardoor positief is veranderd, maar het niet altijd even makkelijk was: ''Ik kan nu eerlijk zeggen dat mijn leven er op vooruit is gegaan. Je moet zelf beslissen op welk moment je je coming-out wilt maken, maar ik ben in ieder geval heel blij dat ik het een tijdje geleden gedaan heb!

Het heeft vele deuren voor mij geopend en ik voel me er gewoon beter door. Je elke keer weer voordoen alsof je iemand anders bent is heel lastig. Maar ik moet eerlijk zeggen, ik kreeg ook enorm veel steun van de mensen om me heen. Ik ben er trots op dat ik gay ben en dat het mijn carrière niet heeft aangetast. Gelukkig leven we nu in andere tijden dan vroeger en zijn de meeste mensen begripvol
''.

Toch laat de 20-jarige Haynes weten dat het niet altijd even makkelijk was: ''Ik heb er de nodige jaren erg veel moeite mee gehad. Ik schaamde me ervoor waardoor ik me afschermde van de rest van de wereld. Maar toen ik het eindelijk durfde te zeggen ging het allemaal beter. Ik krijg nog steeds werk aangeboden en heb me nog nooit zo goed gevoeld. Het verandert je leven ten positieve en als iemand als gevolg daarvan je niet graag heeft, nou, dan verdient die persoon ook niet je tijd en aandacht''.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

heeft wel een mooi lichaam, ben zelf geen homo.

Master Of Films

Avatar

Ik ben er trots op dat ik gay ben en dat het mijn carrière niet heeft aangetast.
Je sexuele voorkeur zou niet je carriere moeten worden aangestast. Maar de mensheid kan zo ontzettend moeilijk doen. Homo of geen homo, een shitty acteur blijft een shitty acteur. Niet dat ik hem als shitty acteur beschouw, want ik ken die goof niet eens. Was slechts een voorbeeld. Hij kan ook een winnaar zijn als Daniel Day Lewis.

Artificialis

Avatar

Zo zo, wat een knappe man zeg. Ik word er bijna jaloers van. Fijn dat hij nu zichzelf kan zijn. Als hij nou ook nog een beetje kan acteren haalt hij misschien nog wat grote rollen binnen.

esteban

Avatar

Wetende wat de reden was achter zijn schaamte en immens schuldgevoel, ben ik blij dat hij vrede met zichzelf gevonden heeft. Haynes zijn vader pleegde namelijk zelfmoord nadat Colton zijn familie vertelde dat hij niet op vrouwen viel.

Goku32

Avatar

Lekker boeiend of je homo bent lesbisch waarom word er zo moeilijk over gedaan in deze tijd. Kom er gewoon voor uit boeiend wat mensen denken. Ze kijken toch wel naar je films en tv series. Homo of geen homo maakt Niks uit

nieuwslaatste nieuws

meest populair