Bella Thorne stalkt jongen in spannende trailer 'You Get Me'

Les: ga niet zomaar met vreemde verleidelijke vrouwen naar bed als het eventjes uit is met je vriendin.

Kaj van Zoelen 14 juni 2017 18:51 in Video
Bekijk hieronder de trailer voor de Netflix-film You Get Me, Netflix' uitbreiding van haar plan om ook de filmwereld te veroveren.

Tieneractrice Bella Thorne is er klaar voor om haar imago als vriendelijke, onschuldige meid van zich af te schudden, een imago dat ze dankzij rollen in Famous In Love en verscheidene Disney-producten opbouwde. In de Netflix-film You Get Me van regisseur Brent Bonacorso speelt Thorne de enge stalker Holly, die niks tussen haar en haar nieuwe obsessie Tyler laat komen, inclusief zijn vriendin Ali.Tyler houdt van zijn vriendin Ali. Maar ze krijgen op een avond knallende ruzie, en zij dumpt hem tijdens de zomervakantie. Die avond ontmoet hij Holly en beleeft een wilde nacht vol passie met haar. Weer terug in school maakt Tyler het weer goed met Ali en zijn ze weer een koppel. Maar dan blijkt Holly ondertussen naar hun in de buurt te zijn verhuist en ook opeens naar hun school te gaan. Zoals mijn vader vroeger zei tijdens het film kijken: ''dat gaat goed mis''.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Gozer die ik ken heeft een kind van een one night stand(dure wip) dus dan heb ik liever eentje die ff komt stalken en meer wil van die 30 cm schoon aan de haak.

Moviemagic

Avatar

Ik heb er ook één van 30 cm (als ik hem dubbelvouw). Smiley face

NieuwsFilm

meest populair