Algemeen

'Transformers 6' nog geen regisseur; stiekem toch weer Michael Bay?

Hasbro houdt vertrouwen.

door Bram de Groot om 08:00 in Algemeen
Over twee jaar moet de zesde Transformers-film in de bioscoop te zien zijn, maar nog steeds heeft de film geen regisseur gevonden. Het wachten is op de studio Paramount, die een opvolger moet vinden voor Michael Bay, regisseur van de eerste vijf delen. Hasbro lijkt zich er nog geen zorgen over te maken.

"Er is nog geen regisseur, maar het is zeker een datum waarvan we denken dat we deze kunnen halen. We beschikken over vele honderden personages in die mythologie. Mensen weten niet veel over hun thuisplaneet. We zijn bezig met het bedenken van het verhaal dat we nu gaan vertellen."

Bovenstaande zei Hasbro CEO Brian Goldner en met de datum wijst hij op 27 juni 2019. De opnames voor de zesde Transformers-film zal vermoedelijk in april of mei 2018 moeten starten, dus de studio heeft nog even tijd. Zouden Hasbro en Paramount toch nog hopen op Bay? Eerder gaf de regisseur aan dat hij afscheid neemt van de regiestoel, maar dat hij zeker terug zou willen keren. De tijd zal het uitwijzen...

De opnames voor de nog titelloze Bumblebee-film, geleid door Travis Knight en met Hailee Steinfeld, starten naar verwachting in juli en dit is toch redelijk laat. De film staat gepland voor 7 juni 2018.

Wat zeg jij? Toch weer Michael Bay, of iemand anders voor de zesde Transformers-film?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Michael Bay natuurlijk. Tom Cruise kan ook nog :P

chefry1983

Avatar

ik ga over 2 weken deel 5 kijken in de bios. ben er wel benieuwd naar. maar als je al 5 delen hebt gemaakt waarom dan niet het 6e deel erbij? Maar een nieuwe regisseur met een frisse kijk zou ook geen slecht idee zijn.

horizon

Avatar

Als bioscoop opbrengst weer over of tegen miljard dollar aan zit dan is het heel erg logisch dat Paramount en Hasbro weer gaan porren voor deel zes. Die studios vinden dat belangrijker dan een RT percentage of metacritic rating. Meegenomen als die goed is maar als die slecht is en opbrengsten hoog: who cares.

Smiley face

Laat Bay de hoofdserie regisseren en andere regisseurs de spin-off. Bumblebee tijdens jaren '80 lijkt me leuk aangezien ik in die jaren de comics heb gelezen. Smiley face

Master Of Films

Avatar

Hopelijk wordt die Bumblebee-film anders. De namen Travis Knight en Hailee Steinfeld hebben al bij mij positieve punten gescoord.

Roeltje

Avatar

Van mij mag Bay het doen, want hij is meester in puur entertainment. Een andere regisseur daarentegen lijkt me ook verfrissend. Om die reden ben ik ook erg nieuwsgierig hoe de Bumblebee film wordt.

Ik en m'n maten hebben al tickets gekocht voor Transformers: The Last Knight in IMAX 3D volgende week!

Prince John

Avatar

Ik ben er bijna zeker van dat Bay doorgaat, deel vijf gaat natuurlijk ook weer dik scoren en Hasbro wilt hetzelfde voor deeltje 6, dus goed kans dat ze hem opnieuw vragen. Anders wachten ze misschien nog even voordat ze dit aankondigen uit respect voor Bay dit toch al jaren werkt aan deze franchise; even hem laten genieten van het 'succes' van deel 5 en dan met de naam van de nieuwe regisseur komen, ipv nu al de focus te leggen op deel 6.

Banned

Avatar

Transformers hoeft zich eigenlijk nooit zorgen maken om verwachtingen. Je gaat voor de over the top actie en het spektakel hoe slecht de rest van de film ook moge zijn. Op de een of andere manier zie ik deze filmreeks gewoon niet zonder Bay. Want dan zijn ze eigenlijk hun grootste handelmerk kwijt, de speltakelnonsens die alleen Bay op het scherm kan toveren. Zou me niet verwonderen als hij komt opdraven.

Rderegt

Avatar

Misschien Tom Six

Goku32

Avatar

Als deel 5 genoeg geld op haald is het gewoon weer Bay. Ik ga hem iedergeval niet checken want ben wel klaar met die prut films van de Transformers. Tenzij er een regisseur komt die een film gaat maken dat het alleen draaid om de robots dan wil ik me er weer aan wagen tot die tijd blijven het prut films

NieuwsFilm

meest populair