'Transformers 6' nog geen regisseur; stiekem toch weer Michael Bay?

'Transformers 6' nog geen regisseur; stiekem toch weer Michael Bay?

Hasbro houdt vertrouwen.

Over twee jaar moet de zesde Transformers-film in de bioscoop te zien zijn, maar nog steeds heeft de film geen regisseur gevonden. Het wachten is op de studio Paramount, die een opvolger moet vinden voor Michael Bay, regisseur van de eerste vijf delen. Hasbro lijkt zich er nog geen zorgen over te maken.

"Er is nog geen regisseur, maar het is zeker een datum waarvan we denken dat we deze kunnen halen. We beschikken over vele honderden personages in die mythologie. Mensen weten niet veel over hun thuisplaneet. We zijn bezig met het bedenken van het verhaal dat we nu gaan vertellen."

Bovenstaande zei Hasbro CEO Brian Goldner en met de datum wijst hij op 27 juni 2019. De opnames voor de zesde Transformers-film zal vermoedelijk in april of mei 2018 moeten starten, dus de studio heeft nog even tijd. Zouden Hasbro en Paramount toch nog hopen op Bay? Eerder gaf de regisseur aan dat hij afscheid neemt van de regiestoel, maar dat hij zeker terug zou willen keren. De tijd zal het uitwijzen...

De opnames voor de nog titelloze Bumblebee-film, geleid door Travis Knight en met Hailee Steinfeld, starten naar verwachting in juli en dit is toch redelijk laat. De film staat gepland voor 7 juni 2018.

Wat zeg jij? Toch weer Michael Bay, of iemand anders voor de zesde Transformers-film?



NieuwsFilm

meest populair