'Guardians of the Galaxy Vol. 3' breekt wellicht MCU-canon

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' breekt wellicht MCU-canon

James Gunn twijfelt.

Regisseur James Gunn is al druk aan het werk met Guardians of the Galaxy Vol. 3. Nu blijkt dat hij al een eerste versie af heeft. Maar hij moet wel het canon van Marvel veranderen, wil hij alles van die eerste versie kunnen houden. Newsarama was aanwezig bij een E3-presentatie van Gunn en noteerde zijn opmerkingen.

"Ik schrijf op dit moment Guardians of the Galaxy Vol. 3 en heb gisteren de eerste versie afgemaakt," begon Gunn. "Ik kijk ernaar uit. Ik heb er een goed gevoel over. Maar er is iets dat zat in de eerste film... Ik deed iets dat in de achtergrond zit, maar er wel heel duidelijk was, en mensen weten dat het daar zat. Ik heb een goede reden om dat canon te veranderen en ben gisteren de hele nacht opgebleven om uit te vogelen of ik het wel of niet zou veranderen. Ik weet het nog steeds niet."

Vervolgens werd Gunn gevraagd wat specifieker te zijn over welk deel van de film hij het heeft. "In de eerste film zit er een scène waarin er politiefoto's van de personages gemaakt worden. En het Nova Corps heeft informatie over elk van hen in beeld. Die dingen worden door de gemiddelde kijker helemaal niet gezien. Maar er zit veel achtergrond in die zaken, over met wie ze gewerkt hebben, waar ze vandaan komen, wat er aan de hand is. En dat is een van de dingen waarover ik denk om het te veranderen."

Een releasedatum voor deze derde film over Star-Lord (Chris Pratt) en zijn vrienden is er nog niet, dus Gunn heeft nog wel even om na te denken.Hieronder de betreffende scène:



NieuwsFilm

meest populair