Coole Mel Gibson & vreugdevolle John Lithgow in trailer 'Daddy's Home 2'

Coole Mel Gibson & vreugdevolle John Lithgow in trailer 'Daddy's Home 2'

De Kerstdagen van Mark Wahlberg en Will Ferrell worden een stuk gezelliger.

De eerste bewegende beelden van kerstkomedie Daddy's Home 2 hebben de weg naar het internet gevonden. Zoals de titel al aangeeft is het een vervolg op Daddy's Home, welke vorig jaar uitkwam. Paramount Pictures was erg blij met de opbrengst en gaf een sequel al snel groen licht, deze keer niet alleen met Mark Wahlberg en Will Ferrell, maar ook met Mel Gibson en John Lithgow. Zie beneden het resultaat.

Om hun kinderen de perfecte Kerstmis te geven, hebben vader Dusty en stiefvader Brad de handen ineen geslagen. Hun partnerschap komt echter meteen onder druk te staan wanneer hun eigen excentrieke vaders arriveren en van de feestdagen een soepzooitje maken.



De regie ligt wederom in handen van Sean Anders, die ook verantwoordelijk is voor Sex Drive en Horrible Bosses 2. Samen met John Morris bracht hij het scenario tot stand, wat ze ook voor het origineel deden. Linda Cardellini en John Cena keren terug voor een rol. Wanneer Daddy's Home 2 in Nederland uitkomt is voorlopig nog een mysterie. In de Verenigde Staten kunnen geïnteresseerden in ieder geval een bezoekje brengen vanaf 10 november.

NieuwsFilm

meest populair