Celebrity

Drew Barrymore slaat zakenman aan de haak

Volgens bronnen is ze al negen maanden samen met David Hutchinson.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 09:25 in Celebrity
Charlie's Angels-actrice Drew Barrymore is weer aan het daten geslagen en niet sinds kort. Page Six rapporteerde het gossipnieuwtje als eerst en volgens hen is het bovenstaande door een naaste van de 42-jarige Amerikaanse bekendgemaakt. Kennelijk is de actrice al een klein jaartje aan de gang.

Volgens hen is de gelukkige David Hutchinson, hij is de onderdirecteur van de MAESA Group. De onderneming is verantwoordelijk voor de productie van Barrymore's cosmeticabedrijf Flower Beauty, welke ze in 2013 oprichtte. De bron is er zeker van dat zij en Hutchinson elkaar al negen maanden gezelschap houden.

Ze zouden dan dus al uitgaan sinds 2016, hetzelfde jaar waarin Barrymore van haar derde man scheidde: Will Kopelman. Samen met de laatstgenoemde heeft ze twee kinderen. De 3-jarige Frankie en de één jaar oudere Olive. Sinds 2012 waren ze een item.

Hoewel het nieuws rond David Hitchinson niet bevestigd is, lijkt het wel te kloppen. De laatste paar foto's die de actrice via haar Instagram-account deelde, bevatte zijn naam bij de onderkoppen. Overigens is de zakenman in geen van de beeltenissen te zien. Elke keer was hij de man achter de camera.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Leon81

Avatar

Gefeliciteerd Drew! Veel geluk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair