Is Gal Gadot make-uploos en totaal gesloopt ook een 'Wonder Woman'?

Is Gal Gadot make-uploos en totaal gesloopt ook een 'Wonder Woman'?

Drie keer raden wat het antwoord is...

Sinds vorige week kunnen wij de nieuw bekroonde actieheldin Gal Gadot bewonderen in DC's Wonder Woman. Gadot rent als haar superheldenkarakter Diana door de modder en vecht een hoop, totaal anders dan haar dagelijkse bestaan, al blijkt dat ook niet altijd even makkelijk te zijn.

Naast haar drukke filmcarrière is de Israëlische schone ook nog gewoon moeder en de "vrouw van". Gadot mag in Wonder Woman dan wel een bovenmenselijke godin spelen, maar in het echte leven blijkt ze nog steeds lekker gewoontjes te zijn, zo blijkt uit een foto die ze op Instagram postte. 

Op de foto is een make-uploze Gadot te zien die zichtbaar vermoeid is na een haast slapeloze nacht. De actrice heeft samen met haar man Jaron Versano, een Nederlandse zakenman, twee dochtertjes genaamd Maya en Alma. Haar taak als moeder is dan ook niet altijd even makkelijk, zo wordt duidelijk uit de bijbehorende post.


"Slapeloze nacht, buikpijn, een drie maanden oude baby én een vijfjarige die erg vroeg wakker werd," schrijft een totaal uitgeputte Galdot. "Net even buiten geweest voor wat frisse lucht en een kop koffie gedronken. Nu zit ik een film te kijken met mijn dochter," vervolgt de 32-jarige actrice. Galdot laat ook weten erg gelukkig te worden van dit soort momentjes met haar gezinnetje.

Ook buiten het grote scherm is Galdot dus een zorgzame vrouw en een ware heldin! Chapeau! 

NieuwsFilm

meest populair