Bevestigd: 'Godzilla'-vervolg brengt driekoppige Godirah, Rodan en Mothra

Bevestigd: 'Godzilla'-vervolg brengt driekoppige Godirah, Rodan en Mothra

Ook is de cast nu bevestigd.

Warner Bros en Legendary Pictures hebben bekendgemaakt dat de productie van het vervolg op Godzilla (2014) officieel begonnen is. Niet alleen is daarbij de complete cast van Michael Dougherty's film onthuld, ook hebben we een onthullende eerste synopsis, die duidelijk maakt dat er heel veel monsters in de film zitten.

Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige pogingen van het crypto-zoölogische agentschap Monarch, terwijl zijn leden het opnemen tegen een reeks godachtige monsters, waaronder de machtige Godzilla, die botst met Mothra, Rodan en zijn ultieme aartsvijand, de driekoppige King Godirah. Als deze oeroude supersoort - waarvan ooit gedacht werd dat het mythes waren - weer opkomen, strijden ze allemaal voor suprematie en ligt het voortbestaan van de mensheid in de balans.

De hoofdrollen in deze Godzilla-film - overigens de derde film in het gedeelde filmuniversum met onder meer King Kong - zijn er voor Ken Watanabe, Vera Farmiga en Sally Hawkins. Watanabe en Hawkins waren al in de eerste film te zien en keren nu dus terug. Nieuw zijn onder meer Kyle Chandler, Millie Bobby Brown, Thomas Middleditch, Charles Dance, O'Shea Jackson Jr., Aisha Hinds en Zhang Ziyi.

Het script van deze vervolgfilm is geschreven door regisseur Dougherty en Zach Shields. De release staat gepland voor maart 2019.



NieuwsFilm

meest populair