Wat er mis ging bij 'Han Solo'

Wat er mis ging bij 'Han Solo'

En Ron Howard en Kathleen Kennedy reageren.

Met het gedoe rond het ontslag van regisseurs Phil Lord en Chris Miller van de Han Solo-film, weten we zeker dat de komende tijd vol zal staan van verhalen over wat er nou allemaal gebeurd is. Vandaag heeft Entertainment Weekly details en reageren zowel Ron Howard, die de regisseurs vervangt, als Kathleen Kennedy.

Allereerst echter wat er achter de schermen gebeurd is. Volgens de bronnen van EW moedigden de regisseurs hun acteurs aan "veel te improviseren". Als gevolg daarvan zou het project afwijken van het script van Jon en Lawrence Kasdan. Een bron vlakbij de regisseurs vertelde dat zij "dachten ingehuurd te zijn om een Phil en Chris film te maken... en soms dachten ze dat de acteurs het iets anders konden doen."

Het gevolg was dat het gefilmde langzaamaan af begon te wijken van het scenario, waar Kasdan niet blij mee was. Lucasfilm hoopte ondertussen dat de boel rechtgetrokken zou worden bij de heropnames, maar de regisseurs weigerden "compromissen te sluiten over wat volgens hen het beste was voor de film en de samenwerking ging daardoor van gewoon moeilijk naar totaal mislukt."

Kennedy heeft ondertussen nog gereageerd op het nieuws: "Bij Lucasfilm geloven we dat het hoogste doel van elke film is om te vermaken, en de geest van de saga die George Lucas veertig jaar geleden begon te dragen. Met dat in gedachten, zijn we bijzonder enthousiast aan te kunnen kondigen dat Ron Howard de onbetitelde Han Solo-film zal afmaken. We hebben een geweldig script, een ongelofelijke cast en crew en de absolute toewijding een geweldige film te maken. De opnames gaan op 10 juli weer verder."

En Howard liet op Twitter weten ongelofelijk dankbaar te zijn dit project op zich te mogen nemen en fantastisch werk te hebben om op voort te bouwen.




NieuwsFilm

meest populair