Mark Wahlberg werd hevig gepest wegens rol Transformers

Mark Wahlberg werd hevig gepest wegens rol Transformers

De acteur werd op het rode matje geroepen om zich te verantwoorden voor zijn matje.

Acteur Mark Wahlberg schitterde als het menselijke hoofdpersonage Cade Yeager in de laatste twee delen in de uiterst succesvolle Transformers-filmserie. Net als projectleider Michael Bay heeft hij onlangs besloten niet meer terug te keren naar de autobots-franchise. Zou het kapsel van zijn karakter daar misschien ook iets mee te maken hebben?

Wahlberg speelt in het deze week verschenen Transformers: The Last Knight opnieuw de reparateur van de buitenaardse gevechtswagens. Regisseur Bay besloot dat het karakter van Wahlberg dit keer lang haar moest hebben, inclusief een matje in de nek. Voor Bay natuurlijk gewoon een creatieve keuze, maar Wahlberg was daar zelf niet bepaald blij mee.

Volgens de acteur werd hij ook flink gepest met zijn lange manen op de set van de bombastische blockbuster. Vooral regisseur Bay zou het kapsel van de wat onzekere Wahlberg flink hebben lopen te bespotten tijdens de opnames. De 46-jarige acteur wilde dan ook zo snel mogelijk af van zijn wilde coupe. Wahlbergs vrouw Rhea Durham vond het kapsel van haar man - volgens Wahlberg verrassend genoeg - wel goed staan bij hem.

Transformers: The Last Knight, inmiddels de vijfde live-action film in de franchise, draait sinds 22 juni in de Nederlandse bioscopen. In dit deel moet de aarde verdedigd worden tegen kwaadaardige autobots die op zoek zijn naar de staf van tovenaar Merlijn uit de Koning Arthur-mythe. Deze staf blijkt de sleutel voor het redden van de planeet te zijn.

Filmtotaal-recensent Jim Pedd gaf 2,5 ster aan de snoeiharde actiefilm na aanleiding van zijn review. Benieuwd geworden naar de lange lokken van Wahlberg? Bekijk hieronder de trailer!



NieuwsFilm

meest populair