Hoop nieuwe clips 'Spider-Man: Homecoming': Tinkerer, Aunt May & meer!

Alweer een hoop nieuwe beelden van Spider-Man: Homecoming, dus wees ook voorbereid op een hoop spoilers!

De marketingcampagne van Spider-Man: Homecoming draait inmiddels op volle toeren. Naast de vele trailers, foto's en overige beelden die we al van de film hebben gezien, heeft Sony de afgelopen dagen ook een hele hoop nieuwe clips van de superheldenfilm uitgebracht. Bekijk ze hieronder allemaal!

Op internet uiten redelijk veel fans hun ongenoegen over de grootschalige promotiecampagne van Spider-Man: Homecoming. Volgens hen zou Sony (Marvel is niet betrokken bij de marketing) te veel beelden, plotpunten en -twists onthullen. Eerdere Spider-Man-films hadden volgens kritische fans ook last van een te overdreven reclamecampagne. Ondanks het commentaar, gaat Sony stug door.

Criminelenberaad: Vulture, Tinkerer en Shockers

In de eerste clip zien we hoe Adrian Toomes, alias The Vulture (Michael Keaton), en zijn mannen besluiten om de geavanceerde wapens die zij van het slagveld hebben geraapt te bewaren. Toomes werkt onder andere samen met Phineas Mason (Michael Chernus), ofwel crimineel meesterbrein The Tinkerer, en Herman Schultz (Bokeem Woodbine), beter bekend als slechterik The Shocker.

Waarschijnlijk speelt deze scène zich vrij snel af in 2012 na Chitauri invasie waarbij buitenaardse wezen New York City compleet verwoesten. Toomes & co verliezen hun opruimwerk nadat Tony Stark (Robert Downey Jr.) met zijn bedrijf de werkzaamheden overneemt. Deze clip werd eerder getoond bij The Ellen DeGeneres Show, maar is nu aangevuld met extra CGI.


Tante May is geen fan van Tony Stark

In deze scène zien we dat Peter Parker (Tom Holland) samen met zijn tante May (Marisa Tomei) ergens een hapje aan het eten is. De twee praten onder andere over Peters internship bij Stark. Ook zien we dat May sjans heeft met een ober van het restaurant.

Waar het promotiemateriaal eerder de indruk gaf dat deze dinerscène vlak na het gevecht op de Staten Island Ferry plaatsvindt, blijken we nu bewust op het verkeerde been te zijn gezet, aangezien deze clip onthult dat de scène volgt nadat als Avengers verklede criminelen een pinautomaat overvallen.


Ned ontdekt Peters grote geheim

Deze grappige clip waarin Ned (Jacob Batalon) ontdekt dat Peter "de Spider-Man van YouTube" is, was de eerste lange scène die werd vrijgegeven een tijdje terug. Echter, nu is de clip aan de staart een klein beetje uitgerekt en wordt deze aangevuld met wat extra scènes die het erg leuk doen voor de clip, maar waarschijnlijk niet in deze volgorde in de uiteindelijk film zullen volgen en tevens ook niet nieuw zijn.


Spider-Man of toch Spider-Ned?

Je beste vriend zou maar in zijn vrije tijd een superheld zijn. We zien Ned in deze clip met het Spider-Man-masker van Peter op, zoals we eerder in een trailer ook al even kort zagen. De twee praten over een crimineel die ze achternazitten door middel van een volgsysteem in het pak. De crimineel blijkt uiteindelijk te stranden in de buurt van Washington D.C. en dus willen ze daar zo snel mogelijk naartoe. Maar hoe?


Problematisch schoolreisje met Flash

Deze scène volgt waarschijnlijk direct na de vorige clip. We zien dat Peter zichzelf terug aansluit bij de afgevaardigden voor een belangrijke scholencompetitie. Zijn grote rivaal Flash Thompson (Tony Revolori) wordt daardoor weer een reserve deelnemer, dit tot zijn grote ongenoegen. Peter moet voor een missie naar Washington D.C. en dat is toevallig ook net de plaats waar de wedstrijd plaatsvindt. Ook hebben klasgenoot Michelle (Zendaya) en docent Mr. Harrington (Martin Starr) allebei een leuk momentje in deze clip.


In Spider-Man: Homecoming zien we hoe Peter Parker na zijn korte avontuur als Avengers-knokvee weer moet wennen aan zijn simpele dagelijkse scholierenbestaan. Peter kan niet stilzitten en wanneer er een duistere groep criminelen met geavanceerde wapens verschijnt in New York City, besluit hij, verscholen onder zijn alias Spider-Man, in te grijpen om zich te kunnen bewijzen aan zijn mentor Tony Stark. Peter wil niets liever dan een spannende voltijdbaan bij The Avengers!

Spider-Man: Homecoming, de eerste grote speelfilm van regisseur Jon Watts, draait vanaf 7 juli in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de volledige trailer!



UPDATE: Sony heeft opnieuw materiaal uitgebracht. Ditmaal een tv spot waarin Liz Allen (Laura Harrier) centraal staat, een van de wat oudere meiden op school. Peter is verliefd op Liz en die gevoelens blijken wederzijds te zijn, zo vertelt Liz aan haar vriendinnen tijdens gymles. Maar heeft Liz gevoelens voor Peter of voor zijn alterego Spider-Man?



Wat vond jij de leukste of beste clip? En kijk jij al uit naar Spider-Man: Homecoming? Laat het ons weten in de comments!

NieuwsFilm

meest populair