Er gaan doden vallen in 'Avengers: Infinity War'

Hoe ziet het met Captain America en Iron Man?

Voor wie de berichten rond het grootse Marvel Cinematic Universe volgt, weet dat de films tot en met Avengers 4 in 2019 grote gevolgen gaan hebben voor een hele reeks personages. Zo liet Chris Evans weten dat hij na de vierde Avengers niet meer terug zal keren. Marvel Studios-baas Kevin Feige heeft nu aangegeven dat voor een aantal personages het doek al valt in Avengers: Infinity War.

Joblo sprak kort met Feige tijdens een persmoment over Spiderman: Homecoming. De website vroeg Feige of Infinity War voor bepaalde personages het laatste hoofdstuk is. Feige was heel duidelijk: "Ja."

Ook vroeg Joblo Feige of Iron Man (Robert Downey Jr.) en Captain America (Evans) onderdeel uit maken van de plannen na Avengers 4. Feige: "We hebben nog twee jaar hard werken voor de boeg om de films af te ronden en zij moeten ook een hoop werk te doen. Dus dat is het enige waar we nu over denken, om de belofte in te lossen. Wat er daarna gebeurt, zullen we zien."

In Anthony en Joe Russo's Infinity War gaan dus personages uit het MCU afhaken, op zeker ook doodgaan. Welke dat zijn is nog onduidelijk, maar een aantal is al bijna te voorspellen. Wat te denken van bijvoorbeeld het lot van Paul Bettany's The Vision. Deze haalt zijn leven namelijk uit de Mind Stone, een steen die Thanos (Josh Brolin) maar al te graag in zijn handschoen steekt.

Infinity War staat gepland voor 25 april 2018. De nog titelloze vierde Avengers-film, tevens de afronding van Phase 3, moet mei 2019 verschijnen. Hieronder een toch beste coole fan-made poster:

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair