Ex-managers van Johnny Depp onthullen saillante details

Ex-managers van Johnny Depp onthullen saillante details

Was er dan toch sprake van huiselijk geweld?

Zoals de meesten onder jullie waarschijnlijk wel weten heeft Johnny Depp een iets minder leuke tijd achter de rug; vorig jaar mei scheidde Depp nog van de 31-jarige actrice Amber Heard en meteen erna, begin dit jaar, klaagde Depp zijn ex-managers, Joel en Robert Mandel, aan voor zo'n 25 miljoen dollar. Volgens Depp hebben zijn voormalige managers erg slordig werk geleverd waardoor de 54-jarige acteur voor meer dan 40 miljoen dollar in de schuld kwam te zitten. De managers beweren echter dat de acteur er geheel zelf verantwoordelijk voor is en veel te veel uitgaf aan van allerlei luxe producten en dure vakanties. Nu de rechtszaak is begonnen houden de managers zich niet bepaald in om hun onschuld te bewijzen en Depp's reputatie nog verder in diskrediet te brengen.

Een paar dagen terug brachten zij nog privé-mails van Depp uit, waarin stond dat hij bereid was de nodige spullen te verkopen om zijn schuld weg te werken. Nu gaan ze nog een stapje verder door te zeggen dat Depp Amber Heard in elkaar had geslagen maar dit geheim probeerde te houden. Joel Mandel, destijds nog Depp's manager, beweert dat hij erover was geïnformeerd door de staf en lijfwachten van Depp en dat de acteur af en toe extreem gewelddadig naar zijn toenmalige echtgenote was. Zo schijnt het dat Depp helemaal over de rooie ging in 2014, toen hij Heard meerdere malen had getrapt.

Heard vroeg een contactverbod aan, aangezien zij dus beweerde slachtoffer te zijn geweest van huiselijk geweld. Depp en zijn legertje advocaten hebben dit altijd ontkend. Toch dook er een aantal berichten op van conversaties tussen Heard en de assistent van Johnny. Hierin zou de assistent zich hebben verontschuldigd voor de ''walgelijke'' acties van Depp, waaronder dus ook de keren dat hij agressief en gewelddadig was. De assistent ontkende destijds dat hij contact had gehad met Heard, maar dat blijkt nu dus niet waar te zijn. De managers zeggen dat Depp wist dat de sms'jes echt waren maar zijn assistent onder druk zette om de berichten publiekelijk te ontkennen.



NieuwsFilm

meest populair