Marvel voerde gesprekken over Captain Britain

Marvel voerde gesprekken over Captain Britain

Maar voorlopig komt de held niet naar het MCU.

Marvel-baas Kevin Feige onthulde dat zijn filmstudio gesprekken heeft gevoerd met acteurs op Captain Britain naar het witte doek te brengen. Het personage was ooit bedacht als een Britse versie van Captain America (gespeeld door Chris Evans), maar kreeg uiteindelijk een meer mythisch oorsprongsverhaal dan zijn Amerikaanse tegenhanger.

"We hebben het erover gehad. Er zijn veel acteurs geweest die hebben gevraagd naar die rol, dus we zullen zien," vertelde Feige. Natuurlijk is er daarmee nul garantie dat het personage ook echt naar het witte doek komt. Marvel heeft erover nagedacht maar hem nog niet laten zien en dat zal een bewuste keuze zijn.

Captain Britain maakte zijn debuut in 1976 in de comics. Het personage, dat Brian Braddock heette, kreeg zijn krachten van Merlyn en diens dochter, nadat hij een motorongeluk overleefde. Mettertijd kreeg hij roem binnen het fictieve MCU en had hij interactie met meerdere Marvel-helden en zelfs de Secret Avengers.

Voorlopig zal het personage niet te zien zijn in de franchise. Tot 2019 heeft Marvel zijn plannen helemaal vol, en het is de vraag of er daarna ruimte is voor een dergelijke held.



NieuwsFilm

meest populair