Dubbele zoon/vader-situatie in 'Predator'-filmreeks

Dubbele zoon/vader-situatie in 'Predator'-filmreeks

Busey's zijn bezig.

Volgend jaar verschijnt Shane Blacks The Predator, de vierde Predator-film die zich afspeelt na het tweede deel uit 1990. Nu is een leuk detail onthuld. Van Jake Busey was al bekend dat hij te zien is in The Predator, maar nu blijkt dat zijn personage een relatie heeft met het personage van die van zijn vader Gary Busey, te zien in Predator 2.

"Shane Black belde me en hij zei 'Hey, wil je deze film doen? We hebben geen geld voor je, maar het zou leuk zijn als je de zoon van je vader speelt," aldus Busey junior tegenover Bloody Disgusting. "En zo treed ik helemaal in de voetsporen van mijn vader door een personage te spelen die de zoon is van een personage van hem."

Ook zei hij nog kort iets over de film zelf: "Als je de eerste film goed vond, dan ga je deze ook goed vinden. Er zit veel in van de eerste film."

Met rollen van gepland voor Alfie Allen, Keegan-Michael Key, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Olivia Munn, Jacob Tremblay, Sterling K. Brown en Yvonne Strahovski verschijnt The Predator op 3 augustus 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair