Video

Veel geweld in trailer 'Death Note'

En bekijk nieuwe foto's en een poster van de Netflix-film.

door Jim Pedd om 14:41 in Video
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor Death Note. Daarnaast hebben we ander materiaal voor de film van regisseur Adam Wingard, waaronder een geinige featurette en een stel foto's. De trailer maakt duidelijk dat Light Turner (Nat Wolff) bepaald geen goede bedoelingen heeft met het dodelijke notitieboekje dat hij in handen krijgt. Hij wil alle criminelen opruimen en doet dat op niet bepaald subtiele wijze.

Death Note is gebaseerd op de gelijknamige Japanse manga, van Tsugumi Ohba en Takeshi Obata. Op een dag vindt Light Turner een mysterieus notitieboek, dat hem gegeven blijkt te zijn door Ryuk de Shinigami (Willem Dafoe). Schrijft hij een naam in het boekje, en stelt hij zich die persoon voor, gaat die dood. En dus begint hij alle mensen die het leven niet waard zijn te vermoorden.


Afgezien van bovenstaande trailer, hebben we nog ander materiaal, waaronder een featurette. Die kan je hieronder kijken.


Ook zijn er drie foto's vrijgegeven een poster van Ryuk. Vanaf 25 augustus te streamen op Netflix.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Volgens mij is er veel kritiek van de fans maar ik ken het bronmateriaal niet en vind dit er goed uitzien. Ik ga de film zeker checken.

Ereptile

Avatar

K ben net als Friet niet bekend met het bronmateriaal, maar dit ziet er inderdaad zeker goed, dan al niet interessant uit!

Hyenas

Avatar

Zo te zien gaan ze de hele anime verkloten. Dit ziet er echt rampzalig uit. De hele vibe is van Death Note is weg.

Goku32

Avatar

Friet ga de anime checken van dead note. Want die is geweldig dan weet je gelijk waarom dit gaat floppen. Want dit ziet er slecht uit.

aintiastinker

Avatar

Totaal niet de sfeer van Death Note. L die in het openbaar een persconferentie geeft? WTF? Enige pluspunt is de stem van Willem Dafoe.

horizon

Avatar

Heb de anime gezien en dit ziet er goed uit. Wingard is bekwaam genoeg voor dit.

ThomasOMalley

Avatar

Als je de anime niet kent heb je in ieder geval geen vervelend huiswerk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair