Tom Holland beloont helden uit lokale gemeenschap

Tom Holland beloont helden uit lokale gemeenschap

Toffe actie!

Acteur Tom Holland speelt in het aankomende Spider-Man: Homecoming de vriendelijke superheld uit de buurt. Wanneer Peter Parker, een doodeenvoudige jongeman uit Queens, superkrachten krijgt, besluit hij deze in te zetten voor allerlei goede daden. Natuurlijk allemaal fictie, maar dat weerhield Holland er niet van om eens op zoek te gaan naar de échte helden uit de buurt.

Holland is momenteel volop bezig met het promoten van zijn aankomende superheldenfilm Spider-Man: Homecoming. Daarnaast verrast hij ook regelmatig mensen die dat verdienen. Zo bezocht Holland de afgelopen tijd bijvoorbeeld al eens een kinderziekenhuis om de jonge patiëntjes eventjes te kunnen verblijden. Nu is de 21-jarige Brit onlangs opstap gegaan om de lokale helden uit de gemeenschap eens in het zonnetje te zetten.

Om deze bijzondere helden te vinden, zochten Holland en zijn team stad en land af. Opzoek naar mensen die iets bijzonders doen voor hun buurt, bijvoorbeeld vrijwilligerswerk bij de plaatselijke sportclub of op een school voor probleemkinderen. Oftewel: mensen die daadwerkelijk het verschil maken in de samenleving en een hart van goud hebben. Niet altijd krijgen deze mensen de waardering die ze verdienen, vandaar dat men deze supersympathieke liefdadigheidsactie heeft opgezet.

Bekijk hier de beelden van Hollands superhelden awardshow! Niet iedereen kan Spider-Man zijn natuurlijk, maar een held kun je altijd worden door je naasten te helpen, is de boodschap!



NieuwsFilm

meest populair