Sony onthult eerste vier minuten 'Spider-Man: Homecoming'

Sony onthult eerste vier minuten 'Spider-Man: Homecoming'

Bekijk deze bijzondere opening door niemand minder gemaakt dan Peter Parker himself!

Het is tegenwoordig een hele trend, vloggen. Miljoenen mensen pakken tegenwoordig hun mobiele telefoontje of handcameraatje om hun dagelijkse leven op beeld vast te kunnen leggen, om dat vervolgens weer te kunnen delen ergens op het internet. Zo ook ene Peter Parker, een op het oog zeer eenvoudige jongen uit Queens, New York City.

Het is dan ook niet gek dat filmmakers inspelen op dit onwijs populaire (en met een beetje geluk lucratieve) fenomeen. Zo ook regisseur Jon Watts in het deze week te verschijnen Spider-Man: Homecoming. We zagen daar al het een en ander van in de trailers van de superheldenfilm, maar nu heeft Sony recentelijk ter promotie van Spider-Man: Homecoming speciaal voor haar game console, de 'PlayStation 4' (afgekort: PS4), de volledige vlogscènes van Peter Parker alias de Spider-Man (gespeeld door Tom Holland) vrijgegeven.

In de vlogs van Peter zien we hoe hij wordt opgehaald door Happy Hogan (Jon Favreau) op uitnodiging van diens baas Tony Stark (Robert Downey Jr.) om mee te kunnen vechten aan de kant van Team Iron Man tijdens de gigantische luchthavenclash in Duitsland, zoals we hebben kunnen zien in Captain America: Civil War (2016). Een enthousiaste Peter kijkt zijn ogen uit en vindt het een enorme eer om met de grote helden der Aarde mee te mogen vechten. Peter is helemaal door het dolle heen als blijkt dat Stark ook nog eens een geheel nieuw pak voor hem heeft ontworpen. De jonge held voelt zich als een kind in een snoepwinkel dus.

Aan het einde van dit vlogsegment zien we hoe Peter zijn mobiele telefoon wegdoet en het beeld overschakelt naar volledige grootte, ofwel het begin van zijn nieuwe avontuur als held, maar zeker ook als pientere high school-scholier. Het moge duidelijk zijn dat Peter deze vlogs vooral heeft gemaakt voor zichzelf, aangezien hij zijn geheime superheldenidentiteit natuurlijk absoluut niet prijs wil geven door stomweg zijn persoonlijke beelden op YouTube te plaatsen.

Al met al een leuk begin van de film. Bekijk hieronder de zo'n vier minuten durende exclusieve PS4-vlogbeelden van Spider-Man: Homecoming!



NieuwsFilm

meest populair