Video

Sony onthult eerste vier minuten 'Spider-Man: Homecoming'

Bekijk deze bijzondere opening door niemand minder gemaakt dan Peter Parker himself!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 14:43 in Video
Het is tegenwoordig een hele trend, vloggen. Miljoenen mensen pakken tegenwoordig hun mobiele telefoontje of handcameraatje om hun dagelijkse leven op beeld vast te kunnen leggen, om dat vervolgens weer te kunnen delen ergens op het internet. Zo ook ene Peter Parker, een op het oog zeer eenvoudige jongen uit Queens, New York City.

Het is dan ook niet gek dat filmmakers inspelen op dit onwijs populaire (en met een beetje geluk lucratieve) fenomeen. Zo ook regisseur Jon Watts in het deze week te verschijnen Spider-Man: Homecoming. We zagen daar al het een en ander van in de trailers van de superheldenfilm, maar nu heeft Sony recentelijk ter promotie van Spider-Man: Homecoming speciaal voor haar game console, de 'PlayStation 4' (afgekort: PS4), de volledige vlogscènes van Peter Parker alias de Spider-Man (gespeeld door Tom Holland) vrijgegeven.

In de vlogs van Peter zien we hoe hij wordt opgehaald door Happy Hogan (Jon Favreau) op uitnodiging van diens baas Tony Stark (Robert Downey Jr.) om mee te kunnen vechten aan de kant van Team Iron Man tijdens de gigantische luchthavenclash in Duitsland, zoals we hebben kunnen zien in Captain America: Civil War (2016). Een enthousiaste Peter kijkt zijn ogen uit en vindt het een enorme eer om met de grote helden der Aarde mee te mogen vechten. Peter is helemaal door het dolle heen als blijkt dat Stark ook nog eens een geheel nieuw pak voor hem heeft ontworpen. De jonge held voelt zich als een kind in een snoepwinkel dus.

Aan het einde van dit vlogsegment zien we hoe Peter zijn mobiele telefoon wegdoet en het beeld overschakelt naar volledige grootte, ofwel het begin van zijn nieuwe avontuur als held, maar zeker ook als pientere high school-scholier. Het moge duidelijk zijn dat Peter deze vlogs vooral heeft gemaakt voor zichzelf, aangezien hij zijn geheime superheldenidentiteit natuurlijk absoluut niet prijs wil geven door stomweg zijn persoonlijke beelden op YouTube te plaatsen.

Al met al een leuk begin van de film. Bekijk hieronder de zo'n vier minuten durende exclusieve PS4-vlogbeelden van Spider-Man: Homecoming!14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bigmichiel

Avatar

Hoef de film zo inmiddels al niet meer te zien. Zo'n beetje alles is al bekend gemaakt door de studio -_-

Renegade

Avatar

Daarom kijk ik dit gewoon niet al die trailers en filmpjes. Maar ik ga deze gewoon bekijken in de bios.

Robbepost

Avatar

Kan iemand mij vertellen waar dit op slaat?

Steve-O

Avatar

Spider-Man is een van mijn favoriete superhelden maar deze incarnatie sla ik zeker over in de bios. Schaamteloze marketing en er is verder ook vrij weinig van wat ik gezien heb dat me kan bekoren. Slechter dan de twee Amazing Spider-Man films kan haast niet, maar ze doen goed hun best om daar wel voor te zorgen.

GreenHornet

Avatar

ze hebben echt al een half uur aan content weg gegeven.

Banned

Avatar

De marketing voor deze film komt m'n strot uit. Het hele marvel universum interesseert en me niet en waar je ook gaat op het internet kom je om de minuut wel beelden tegen voor deze nieuwe Spider-Man. De ene beelden zijn al grotere onzin dan de andere. Was fan van Tom Holland maar nu lijkt het allemal wat naar zijn hoofd gestegen.

Decepticon

Avatar

Sony heeft idd echt nog helemaal niets geleerd
Ik heb na de eerste 2 trailer verder niets gekeken, maar mij komt die hele marketing ook m'n strot uit. Echt wat je noemt marketing overkill.

chazillionair28

Avatar

What the grote patat is dit nou weer dan ?

Ed Crane

Avatar

Wahahahaha! Is dit werkelijk de eerste vier minuten van de film?! Classic!

Marvel wil de (jonge) MCU-fanboys aanspreken door hen een pedant te geven in de vorm van een jonge Spider-Man, die net als de kids een enorme fanboy is en net als hen Iron-Man als grootste idool heeft... maar dat is juist een slechte move; volgens mij heeft Marvel niet echt door dat ze nu in hun eigen films het MCU-fanboy-nerd stereotype alleen maar een slechte naam geven en benadrukken dat het te kinderlijk is.

Sowieso slaat Spider-Mans aanwezigheid in Civil War natuurlijk als een tang op een varken. Bad move allemaal.

Akke Moeka Hara

Avatar

Is te filmisch en komt niet over als een vlog, jammer

ThomasOMalley

Avatar

Goed nieuws voor de DC-fanboys dus!
Je zou haast denken dat je als filmliefhebber hoopt op een succes, maar dat kan natuurlijk niet als fanboy!

Master Of Films

Avatar

Grappig. Dit is niet de 1e vier minuten. Maar dat kan je DC fanboys natuurlijk niet wijs maken. Die kijken geen Spider-Man: Homecoming en kunnen dus makkelijker zo'n MCU film afkraken zonder de gehele film in zijn context te zien.

Nou doe ik dat ook hoor. Cameron's Surfenvatar 2 t/m 50 b.v. Geen 1 sec van gezien en het zijn nu al shitfilms.

nieuwslaatste nieuws

meest populair