Emily Ratajkowski beweert last te hebben van haar fraaie uiterlijk

Emily Ratajkowski beweert last te hebben van haar fraaie uiterlijk

Zo zegt ze dat ze er filmrollen door misloopt...

Emily Ratajkowski is voornamelijk bekend als fotomodel, maar de 26-jarige Amerikaanse werkt ook nog eens als actrice. Zo brak ze door in Hollywood dankzij haar (korte) rol in David Fincher's Gone Girl uit 2014, waar ze o.a. was te zien naast Ben Affleck. Sindsdien heeft Ratajkowski nog een paar kleine rolletjes gehad, maar niks hoogstaands. In een recent interview zei ze dat dat kwam door haar lichaam en dat haar 'vormen' het haar lastig maken echt door te breken in de filmwereld.

Ondanks het feit dat Ratajkowski door menig tijdschrift wordt gezien als een van de knapste vrouwen en een van de best verdienende modellen ter wereld, beweert zij zelf dat haar schoonheid het haar juist moeilijker maakt om belangrijke rollen te bemachtigen: ''Het is me wel vaker gebeurd, dat me dan werd gezegd; ''oh, ze is té sexy, dus we kunnen haar niet aannemen''. Ik snap dat niet, het is echt zo'n anti-vrouwen ding, dat bepaalde mensen niet met me willen werken omdat ik té aantrekkelijk ben''.

De actrice beweert een feministe te zijn en komt inderdaad wel vaker op voor vrouwenrechten, maar niet iedereen is het altijd met haar eens; zo twijfelen de nodigen eraan of ze daadwerkelijk een feministe is of deze vrouwenbeweging eerder gebruikt voor haar eigen voordeel. Ze zegt dat zij niet de enige is die zulke soort problemen ervaart in de filmwereld: ''Wat is er mis met borsten? Het is een van de vrouwelijke schoonheden en dat zou ook door iedereen zo gezien moeten worden. Ik snap niet waarom we er zo vaak een probleem van maken. Kleine borsten kunnen mooi zijn maar grote borsten net zo goed''.

Ondanks dit alles werkt de actrice toch maar liefst aan vier nieuwe projecten; I Feel Pretty, In Darkness, Cruise en Welcome Home. Dus zo slecht lijkt het nog niet te gaan...

NieuwsFilm

meest populair