Tara Reid wordt voortdurend online gepest

Tara Reid wordt voortdurend online gepest

Ze is heel erg bekend geworden met bodyshamen.

Hoewel ze ontzettend blij is met de vele Sharknado-fans die haar benaderen, wil Tara Reid niets te maken hebben met de pestkoppen die haar continue bekritiseren. De 41-jarige Amerikaanse heeft de thriller Worthless afgerond waarin ze zelf iemand speelt die graag mensen neerhaalt. Ze besloot dan ook in de film op te treden vanwege haar eigen ervaringen.

Hier ging ze op in met E! News toen ze Universal Studios in Hollywood bezocht. "Tegenwoordig zijn pesterijen een groot probleem en het is iets dat erg persoonlijk voor me is. In mijn leven heb ik er veel mee te maken gehad en ik weet hoe het voelt en hoeveel pijn het doet. Wat mensen niet doorhebben is hoeveel vormen van pesten er zijn: via sociale media, cyberpesten, maar ook fysiek en psychisch. Er zijn verschillende soorten en vandaag de dag gaat het zo slecht dat mensen zelfmoord plegen."

De actrice uit American Pie geeft aan dat niet alleen mensen met een computer of telefoon boosdoeners zijn, ook de media en de pers kunnen er wat van. Voornamelijk hebben ze het over haar lichaamsbouw. "Mensen zeggen altijd dat ik niet eet. Dat doe ik continue. Ze noemen me angstaanjagend dun. Mijn vrienden weten dat ik meer eet dan wie dan ook. Ik ben gewoon een dun meisje."

Worthless, die in de Verenigde Staten in september uitkomt, kan volgens Reid iets goeds betekenen. "De film kan veel mensen beïnvloeden en ervoor zorgen dat ze nog eens nadenken voordat ze iets negatiefs zeggen of iemand gaan pesten. Één woord kan iemands leven veranderen. Het bodyshamen dat nu rondgaat is zo slecht voor meisjes. Ik kan me daarin vinden en ik begrijp het, dus de film betekent veel voor me."



NieuwsFilm

meest populair