Video

Michael Bay is eigenlijk best wel gek!

BAYHEM!!

door Bram de Groot om 13:57 in Video
Je vindt hem geweldig of je vindt hem helemaal niets: Michael Bay, regisseur van Transformers en heel wat andere actiefilms. Vooral de critici hebben geen hoge pet van hem op. Blockbusterfans smullen van de snelle beelden, vol actie, explosies, catwalk-modellen, Amerikaanse vlaggen, helikopters en palmbomen. Hieronder zie je een vermakelijke video waarin Bay's "Bayhem" onder de loep wordt genomen!

Bay leverde recente de vijfde Transformers-film Transformers: The Last Knight af, maar voor zijn Transformers-periode leverde hij twee Bad Boys-films af en films als The Rock, Armageddon en Pearl Harbor. Redelijk recent verscheen van Bay nog de oorlogsactiefilm 13 Hours.

Nu Bay heeft aangegeven definitief niet terug te keren als regisseur van de Transformers-films, is het interessant om te zien wat hij nu gaat doen. Doen kans is groot dat hij zich voor zijn komende films focust op kleinschaligere producties met minder computereffecten. Maar wat maakt het uit; het gaat nu vooral om onderstaande zeer vermakelijke video 'Michael Bay is Kinda Crazy' van Joblo.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Gelukkig laat hij wel de indianen met rust.

Master Of Films

Avatar

Nu Bay heeft aangegeven definitief niet terug te keren als regisseur van de Transformers-films
Tuurlijk, net zoals dat wij in Sinterklaas geloven. :D

NieuwsFilm

meest populair