Ryan Reynolds raakt onverwachts betrokken bij tienervete

Ryan Reynolds raakt onverwachts betrokken bij tienervete

En reageert daar heel toepasselijk als reddende engel Deadpool op...

Acteur Ryan Reynolds houdt zo nu en dan wel van een geintje en plaagt dan ook regelmatig zijn fans via social media. Toen een jong meisje een bericht met een geestige foto stuurde, kon de populaire
Deadpool-acteur het dan ook niet laten om daar eventjes op zijn kenmerkende manier op te reageren.

Het Amerikaanse tienermeisje, genaamd Gabi Dunn, postte op Twitter een foto van een schoolbal waarop ze oorspronkelijk op geposeerd stond met haar vriendje en date van die avond. Helaas bleek de relatie niet te werken en werd ze gedumpt door de knul, nota bene slechts een paar dagen na het romantische schoolfeest. Vandaar dat ze op de foto het gezicht haar ex-vriend heeft vervangen door dat van Reynolds, haar ultieme droomdate, zo blijkt.


De tweet van Dunn kwam ook onder de aandacht van niemand minder dan Reynolds zelf, die besloot op een geestige manier te reageren op het bericht. "We moeten mijn gezicht ook op hem fotoshoppen in het jaarboek!" grapt de 40-jarige acteur. Regelmatig geeft Reynolds op een komische wijze advies aan zijn fans over zaken als ouderschap en relaties, vaak gepaard met een scherpe Deadpool-achtige grap.


Dunns ex-geliefde, een jongeman genaamd Jeff Bright, besloot zich ook met de conversatie te bemoeien nadat zijn ex-vriendin zo in de aandacht kwam te staan met de foto van hun date. Bright was overigens niet boos en deed leuk mee. "Mijn 11$ zal nu niet meer gaan naar een ticket voor Deadpool 2!" tweette hij. Ook plaatste Bright de orginele foto van die avond bij zijn bericht. Hij kon rekenen op een simpele like van Reynolds.


Reynolds is momenteel in Vancouver, Canada, voor de opnames van het vervolg op de ontzettend succesvolle R-rated superheldenfilm Deadpool uit 2016. In Deadpool 2 keert 'The Merc with a Mouth' terug voor een nieuwe spannende, bloederige en over-de-top strijd tegen het kwaad. Deadpool 2 moet op 1 juni 2018 in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair