Taylor Lautner en Billie Lourd verbreken hun relatie

Taylor Lautner en Billie Lourd verbreken hun relatie

Het is over... het is over en voorbij...

Twilight-hunk Taylor Lautner en zijn vriendin Billie Lourd hebben hun relatie verbroken. De twee sterren waren sinds de zomer van 2016 bij elkaar, maar zetten nu dus na een klein jaartje een punt achter hun relatie. Wat ging er mis?

Lautner en Lourd ontmoetten elkaar op de set van het tweede seizoen van Fox's Scream Queens, een comedy-horror televisieserie. Al vrij snel kregen de twee een relatie en op social media verschenen dan ook vele gelukkige foto's van het stel, maar nu blijkt het liefdesvuur gedoofd, aldus een anonieme bron.

Lourd ging door een zware periode heen na het onverwachtse overlijden van haar moeder Carrie Fisher op 27 december vorig jaar. Een dag later kwam haar oma Debbie Reynolds te overlijden, na een beroerte. Al met al een verschrikkelijk verdrietige tijd dus voor Lourd. Of dit ook een rol heeft gespeeld in haar relatiebreuk met Lautner, is niet bekend.

Lourds oom Todd Fisher prees Lautner enkele weken geleden juist nog voor de liefde en zorg die hij toonde voor zijn nichtje na het overlijden van zijn zus en moeder. Lautner probeerde er zoveel mogelijk te zijn voor zijn liefje in die moeilijke tijd.

Woordvoerders van de beide acteurs willen niet reageren op deze geruchten over hun mogelijke relatiebreuk. Wel heeft Lourd al haar foto's samen met Lautner verwijderd van haar Instagram, dus er zal daadwerkelijk wel iets aan de hand zijn...

NieuwsFilm

meest populair