Hoe anders is de 'Fast and the Furious 8' Director's Cut?

Hoe anders is de 'Fast and the Furious 8' Director's Cut?

Regisseur F. Gary Gray legt het uit.

Een van de voordelen van de video (of het nou on demand, blu-ray of dvd is) uitgave van een film is dat deze de mogelijkheid biedt om een versie van de film uit te brengen, die de bioscoop niet kon of mocht halen. Kennelijk heeft F. Gary Gray dat tijdens de montage van The Fate of the Furious in het achterhoofd gehouden, en altijd al de intentie gehad om een alternatieve Director's Cut uit te brengen van Fast 8.

Wat kunnen we daarvan verwachten? F. Gary Gray vertelde het volgende aan CinemaBlend:
''De film duurt dertien minuten langer en bevat meer actie en meer humor. We kunnen nu een paar momenten, dramatische momenten, de ruimte geven om meer te ademen. In zekere zin heb ik bepaalde acteerprestaties verbeterd, en actiescènes toegevoegd en verbeterd. Ik hou van humor - komedie en humor. Het is eigenlijk mijn favoriete ding. Dus heb ik ook grappen toegevoegd, en sommigen zijn best gewaagd.''

F. Gary Gray noemt de nieuwe Director's Cut de versie waar hij nu zelf de voorkeur aan geeft, en zegt dat hij die tegelijk met de versie maakte die in de bioscoop verscheen. Wel geeft hij toe dat de home video versie niet hetzelfde tempo heeft als de biosversie van F8 of the Furious. Volgens Gray heeft zijn nieuwe versie vooral een langere sequentie in Rusland, rondom Roman (het personage van Tyrese), dat een beetje het tempo uit de finale haalt.



NieuwsFilm

meest populair