'Gemini Man' (met dubbele portie Will Smith) verwacht in oktober 2019

'Gemini Man' (met dubbele portie Will Smith) verwacht in oktober 2019

Ang Lee zal de scifi-film regisseren voor Paramount Pictures.

Paramount Pictures en Skydance Media hebben aangekondigd dat Ang Lee's (Brokeback Mountain, Life of Pi, Billy Lynn's Long Halftime Walk) scifi-/actiefilm Gemini Man vanaf 4 oktober 2019 wereldwijd in de bioscopen moet draaien. Will Smith zal de twee hoofdrollen spelen in de film.

Game of Thrones-showrunner David Benioff schreef het script van de film, die gaat over een NSA-agent op leeftijd die met pensioen wil gaan, maar plots wordt opgejaagd door iemand die hem wil ombrengen. Degene die hem opjaagt is een jongere, gekloonde versie van hemzelf.

Gemini Man wordt al ruim 20 jaar ontwikkeld in Hollywood, maar wegens het ontbreken van betaalbare technologie om dezelfde acteur op verschillende leeftijden voor langere tijd in beeld te brengen kwam het er tot dusver niet van. Skydance pikte het project echter nog niet zo lang geleden op, waarna er met een sneltreinvaart aankondigingen rondom de film werden gedaan. Darren Lemki, Brian Helgeland en Andrew Niccol werkten allen mee aan het script. Jerry Bruckheimer produceert.



NieuwsFilm

meest populair