Straalbezopen Shia LaBeouf zoekt mot om sigaret

Straalbezopen Shia LaBeouf zoekt mot om sigaret

Uiteraard eindigt het verhaal in de zoveelste arrestatie.

Of hij vindt het fijn om continue stomdronken te zijn, of Shia LaBeouf ziet graag de binnenkant van een gevangenis. Welke het ook is, de 31-jarige Amerikaan heeft van het weekend het wederom voor elkaar gekregen om beide dromen te vervullen. Lazarus en laaiend zocht hij zaterdag 's morgens ruzie met een vreemdeling en een politieagent. Waarom? Vanwege een sigaret.

In een verklaring heeft de politie hun verhaal uitgelegd aan E! News. De acteur uit Borg/McEnroe werd om vier uur opgepakt wegens openbare dronkenschap, wanordelijk gedrag en tegenwerking tijdens de arrestatie. Volgens de mannen in blauw benaderde hij in de buurt van een kruispunt een vrouw en haar kind op straat en vroeg om een sigaret.

Toen hij deze niet kreeg, reageerde hij buiten zichzelf en begon te schelden in het bijzijn van moeder en kind. Een politieagent trachtte de acteur te bedaren, maar kreeg zelf ook met agressiviteit te maken. Toen de politieman LaBeouf wilde inrekenen, zoefde de acteur ervandoor en ontsnapte naar een nabij gelegen hotel. In de lobby van de hotel werden de boeien om zijn polsen geslagen. Ook daar veroorzaakte LaBeouf nog steeds stampei.

Om elf uur in de ochtend werd hij weer vrijgelaten nadat hij zijn borgsom betaalde. Roddelwebsite TMZ meldt dat het om $ 3.500 gaat, Page Six beweert het dubbele. Lezers bekend met LaBeouf weten uiteraard dat dit niet de eerste keer is dat de acteur vanwege zijn drinkgedrag in de problemen is gekomen met de autoriteiten. Overigens is dit de tweede keer dat LaBeouf dit jaar is opgepakt. De eerste aanhouding vond plaats in januari toen hij tijdens een live stream iemand in New York City aanviel. LaBeouf's kunstproject beeldde een politieke protest uit jegens de nieuwe Amerikaanse president.



NieuwsFilm

meest populair