Netflix

Steve Buscemi gecast in Adam Sandlers nieuwe Netflix-komedie

Welke rol hij krijgt is niet bekend.

door Jim Pedd om 15:31 in Netflix
Enige tijd geleden hoorden we dat mensen op Netflix smullen van Adam Sandler-films. Gemiddeld keken mensen zo'n 2,86 Sandler-film. Geen wonder dus dat het streamingkanaal maar nieuwe films blijft bestellen van de acteur. Nu is Steve Buscemi gecast in de volgende Sandler-film.

Het gaat om The Week Of, de vierde en laatste film binnen de oorspronkelijke deal die Sandler met Netflix maakte. De film speelt zich af in de week voor een huwelijk en heeft hoofdrollen voor Sandler en Chris Rock. Zij spelen de vaders van de bruid en bruidegom, maar wat ze verder te doen hebben is niet bekend.

Ook weten we niet dat het de laatste film van Sandler voor Netflix is. Korte tijd geleden tekende Sandler namelijk voor nog eens vier films bij Netflix, waarmee er dus minimaal acht original films komen voor de streamer.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rderegt

Avatar

2,84 % van netflix keek maar naar Adam Sandler's film? Dat is dan niet echt een succes dan..

ThomasOMalley

Avatar

Bijna anderhalf miljoen kijkers zou dat dan ongeveer zijn. Da's toch ongeveer anderhalf miljoen meer dan ik dacht.

Overigens is het mij niet helemaal duidelijk dat dit getal een percentagegetal betreft, maar goed.

Rderegt

Avatar

Ja ik vind het ook zeer onduidelijk daarom doe ik maar een gok... Filmtotaal leest hun artikelen niet na laat staan dat ze reacties gaan lezen..

Jim

Avatar

@Rderegt / ThomasOMalley: Nee hoor, gewoon een heel getal. Geen percentage. Mensen met een Netflix-account kijken gemiddeld 2,84 Sandler-film. Gemiddeld.

NieuwsFilm

meest populair