Overlijdensgeval maakt eind aan James Woods' smaadrechtszaak

Vaarwel tien miljoen dollar.

De Twitter-trol die op langdurig termijn James Woods via sociale media heeft lastiggevallen is overleden. Automatisch heeft het een punt gezet achter de aanklacht die de 70-jarige Amerikaan open had staan. Deze diende Woods anno 2015 in, een jaar later sinds Twitter-gebruiker Abe List herrie schopte. Woods eiste een aanzienlijk bedrag van 10 miljoen dollar.

De update komt bij E! News vandaan. De advocaat van de acteur en de verdediger die het voor Abe List opnam in de rechtszaal zijn tot een overeenkomst gekomen. Wat de voorwaarden zijn is onbekend, vermoedelijk heeft Woods naar het geld kunnen fluiten.

Voor Woods startte de ellende toen zijn reputatie op het spel begon te staan. Abe List (een schuilnaam van de overleden man) paste volgens Woods kinderachtige namen toe om hem uit zijn tent te lokken. Lul, grap, uitschot en clown-boy vielen daaronder. De acteur had er helemaal schoon genoeg van toen hij een cocaïne verslaafde genoemd werd. Het was die benaming die ervoor zorgde dat The Hard Way-ster naar de rechtbank stapte.



NieuwsFilm

meest populair