Blu-Ray Preview: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Blu-Ray Preview: Guardians of the Galaxy Vol. 2

Met deleted scenes en gave featurettes.

Na het doorslaande succes van Guardians of the Galaxy uit 2014 wist James Gunn de fans ruimschoots te bedienen met het vervolg Guardians of the Galaxy Vol. 2. De film heeft een kleine $860 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's opgehaald en binnenkort is het tijd voor de Dvd en Blu-ray release.

In de States komt de High Definition-versie op 8 augustus digitaal beschikbaar en verschijnt op 22 augustus op Dvd en Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt op 6 september bereikt. Voor diegenen die al zover zijn: het zal de eerste keer zijn dat Walt Disney een 4K Blu-ray uitgave uitbrengt. De reactie van regisseur Gunn op de 4K-uitgave:



Hieronder de speciale Blu-ray trailer:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Hieronder het overzicht.

Deleted Scenes: Vier scènes die de eindversie van de film niet haalden. Het zijn twee daadwerkelijk verwijderde scènes en twee verlengde scènes.

The Making of Guardians of the Galaxy Vol. 2: Een vierdelige blik achter de schermen, uiteraard over het maken van de film. Deze Making of is op een speciale wijze gemaakt, met 'classic-rock album liner notes'.

Visionary Intro: Regisseur James Gunn vertelt over hoe hij door is gegaan met zijn eerste film en bijhorende personages en deze heeft uitgebreid in Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Gag reel: De standaard blooperreeks vanaf de set van de film.

Audiocommentaar: De audiotrack waarin James Gunn de fans begeleid tijdens het bekijken van de hoofdfilm.

Guardians Inferno: Dit is een door Gunn geregisseerde videoclip met de titel Inferno. Het lied is geschreven door Gunn en uitgevoerd door niemand minder dan David Hasselhoff. Onderstaande Facebook-post plaatste Gunn over de video:



Verpakking

De Nederlandse verpakking van de Blu-ray uitgave is nog niet bekend, maar deze zal ongetwijfeld veel weg hebben van onderstaande. Speciale uitgaven in de States zijn nog niet onthuld.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair