Video

Eerbetoon Paul Walker best bekeken YouTube-video ooit

Het nummer uit Fast & Furious 7 pakt koppositie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 18:36 in Video
Het overlijden van Paul Walker eind 2013 maakte heel wat los en zijn heengaan klinkt nog altijd door. Het speciale afscheidsnummer / eerbetoon See You Again van Wiz Khalifa ft. Charlie Puth wordt namelijk heel wat keren op YouTube afgespeeld. Zelfs zo vaak dat deze voorbij is gegaan aan Gangnam Style uit 2012 van Psy, voorheen de meest bekeken YouTube-video ooit.

Het emotionele nummer was uiteraard ook te horen in de zevende Fast & Furious-film, de film waaraan Walker nog werkte op het moment van zijn overlijden naar aanleiding van een zwaar auto-ongeluk. Van het nummer werden in 2015 zo'n 20 miljoen kopieën verkocht en het is nog steeds het succesvolste nummer van rapper Wiz Khalifa.

Hieronder de clip, mocht je nog nooit op play hebben gedrukt. De video is op het moment van schrijven immers al 2.897.177.945 keer bekeken. Gangnam Style was sinds 2012 de best bekeken video op YouTube.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Gangnam Style!


Werd tijd dat die eens verslagen werd.

007

Avatar

Was ook het enigste leuke van de film.

Rderegt

Avatar

Wiz Khalifa ft. Charlie Puth... Ik vind eerder Charlie Puth ft Wiz Khalifa. Want Charlie heeft het lied geschreven.