Algemeen

Charlize Theron over terugkeer in 'Mad Max' en 'Fast & Furious'

Ze wil dolgraag terugkeren als Furiousa.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:15 in Algemeen
Actrice Charlize Theron sprak tijdens een interview met vakblad Variety over een eventuele terugkeer naar twee filmuniversa: Mad Max en Fast & Furious. Het blijkt dat ze graag terug wil keren naar allebei de franchises, maar ook van allebei niet zeker is.

In Mad Max: Fury Road was de actrice als Furiosa te zien, een keiharde vrouw die zich prima kon redden in de wrede post-apocalyptische wereld van regisseur George Miller. Op de vraag of ze ooit terug kan keren antwoordde ze het volgende: "Ik zou graag willen. Er waren drie scripts, geschreven als achtergrondverhalen voor de personages Max en Furiosa. Maar aan het einde van de dag, leeft en ademt dit bij gratie van [regisseur] George Miller. Ik denk dat Warner Bros. dat weet. We wachten allemaal tot hij er weer is om ons de weg te wijzen."

Ook vertelde de actrice dat de film er oorspronkelijk heel anders uitzag: "Oorspronkelijk vond George het een geweldig idee dat, ondanks dat iedereen in de woestijn zat, er iets gebeurd was en mensen in albino's veranderd waren. Ze werden witte geesten. Ik had wit haar, zoals dat van Abbey Lee [Kershaw]s personage. Het zag er heel erg zo uit: blond, gebleekt, bleke huid, geen wenkbrauwen. En we hebben gespeeld met Afrikaanse oorlogsverf. Het had echt een heel andere film kunnen worden."

Van Miller weten we dat hij graag meer vervolgen in het Mad Max-universum wil maken, maar dat de eerstvolgende film nog wel even op zich zal laten wachten. Hij wilde eerst weer iets kleinschaligs doen en zich daarna weer focussen op een verhaal rond Max Rockatansky (Tom Hardy).

Verder liet Theron weten niet zeker te zijn van een terugkeer als Cipher in Fast & Furious 9. "Ik weet het niet. Ik heb geen idee of ze me terug willen. Kijk, ik hou van iedereen bij Universal. We voeren gesprekken en zullen zien waar het heen gaat." Kortom: of de schurk terugkeert is alles behalve zeker.

Theron is vanaf 10 augustus te zien in actiefilm Atomic Blonde.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Mad Max: Fury Road was mij veeeeel te feministisch, bah bah... ;)

En keer maar niet terug als Cipher, Theron is een geweldige actrice maar haar hele personage moest dan een enorm brute vechter en bad-ass meesterbrein zijn, ze was alles behalve dat en werd maar al te makkelijk door Dom uitgeschakeld... Maar misschien keert ze wel terug voor een van die lekkere kusjes van Vinnie!

Thiver

Avatar

Prince John "Mad Max: Fury Road was mij veeeeel te feministisch, bah bah... ;)"

Ja, schandalig dat vrouwen zelfs in de post-apocalyptische toekomst mogen autorijden.

Da Villain

Avatar

Was Fury Road nou niet geflopt?

nieuwslaatste nieuws

meest populair