Marisa Tomei baalt onzettend om verwijderde scène 'Spider-Man: Homecoming'

Marisa Tomei baalt onzettend om verwijderde scène 'Spider-Man: Homecoming'

Zonde dat het in de monteerruimte is blijven liggen...

Actrice Marisa Tomei krijgt veel positieve reacties op haar vertolking van Peter Parkers tante May in Spider-Man: Homecoming. Een welkome verjonging, maar ook verademing voor velen. Desondanks viel er wellicht toch nog meer te halen uit haar karakter. Er blijkt namelijk een toffe scène uit de bioscoopversie te zijn geknipt en Tomei is daar zelf op z'n zachtst gezegd alles behalve blij mee.

In Spider-Man: Homecoming zien we hoe een jonge Peter Parker, gespeeld door Tom Holland, zich verder ontwikkelt als superheld onder zijn alias Spider-Man na de voor hem zeer indrukwekkende gebeurtenissen in Civil War. Peter blijkt zijn drang om het goede te doen niet van een vreemde te hebben, zo zou moeten blijken in een verwijderde scène.

Volgens Tomei is er namelijk een scène achtergebleven in de monteerkamer die de connectie tussen Aunt May en Peter nog sterker had kunnen laten overkomen, zo vertelt de Oscar-winnares in een interview. "Er was iets gaande in de buurt en een klein meisje was in nood. May redde haar en Peter zag dat gebeuren, dus je ziet eigenlijk waar Peter zijn moraal vandaan heeft," begint Tomei.

"Wanneer May en Peter allebei thuis zijn, vertellen ze allebei niet wat ze hebben meegemaakt die dag, maar ze hebben wel allebei door dat er iets aan de hand is met de ander. Zeker omdat ze samen onder één dak leven, leverde dat een interessant moment op," aldus de 52-jarige Tomei. Tomei vertelt dat ze dan ook zeer teleurgesteld was toen bleek dat deze scène niet in de uiteindelijke versie zit.

En eerlijk is eerlijk, het zou de relatie tussen Aunt May en Peter wel iets meer diepgang hebben gegeven. Waarom de scène precies uit de film is verwijderd, is niet bekend. Wellicht dat regisseur Jon Watts deze beslissing later nog eens nader toelicht in het audiocommentaar op het Blu-Ray-schijfje van Homecoming.

Spider-Man: Homecoming is nu overal in de bioscoop te zien! Hieronder nog een leuke clip van de film!



NieuwsFilm

meest populair