Kijk nu: angstaanjagende short 'Zygote' met Dakota Fanning

Kijk nu: angstaanjagende short 'Zygote' met Dakota Fanning

De derde film die Neil Blomkamps Oats Studios gratis uitgeeft.

Bekijk hieronder Zygote, de derde en nieuwste van de drie gratis korte films van Neill Blomkamps Oats Studios.

Zygote is een intense horroractiefilm met Dakota Fanning. Zygote is geregisseerd door Neill Blomkamps zelf, met een zeer eng monster dat voor niets of niemand lijkt te stoppen. Kijk maar naar deze zeer spannende korte film:



Kort geleden was er nog een lekkermakertje voor bovenstaande short, met Sharlto Copley als God in God: Serengeti. Die kon je hier bekijken.

Daarvoor kwam Oats Studios eerst met de korte sci-fi film Rakka, met Sigourney Weaver Toen kwamen ze met de oorlogsfilm Firebase. (klik op de eerste titel om die te bekijken). Rakka ging over hagedisachtige buitenaardse wezens die de mensheid tot slaaf maakten. Firebase was nog een stuk gewelddadiger en meer een actiefilm. Firebase speelt zich af tijdens de oorlog tussen Vietnam en de Verenigde Staten, waarin de soldaten ook weer met buitenaardse wezens te maken krijgen. En nu is er in Zygote dus ook weer sprake van enge monsters.

Oats Studios hoopt door deze drie films gratis te verstrekken aandacht te krijgen en dat mensen in het vervolg gaan betalen voor wat ze daarna te bieden hebben.

NieuwsFilm

meest populair