Hybride dino in 'Jurassic World'-vervolg?

Hybride dino in 'Jurassic World'-vervolg?

Volgens de fansite Jurassic OutPost wel.

Nu de productie van Jurassic World: Fallen Kingdom afgerond is, moeten we het voorlopig doen zonder beelden vanaf de set. Tenzij regisseur J.A. Bayona of producent Colin Trevorrow iets op de sociale media plaatst natuurlijk. Zoiets gebeurde een paar dagen geleden nog, toen Trevorrow vierde dat de opnames voorbij waren.

Trevorrow plaatste toen onderstaande foto, die volgens de site JurassicOutPost meer laat zien dan je op het eerste gezicht zou denken.


Op de foto zien we regisseur Bayona die naar de kaken van een dinosaurus start. Volgens de fansite is het een hybride dinosaurus, en kruisiging tussen twee verschillende dino's. Die gedachte wordt gesterkt door een recent foutje op sociale media van producent Frank Marshall. Hij plaatste namelijk een bericht op sociale media waarin hij schreef dat drie jaar eerder de opnames van de Indoraptor-ontsnapping gefilmd waren. Volgens de site had hij de nieuwe dino die we op bovenstaande foto zien in gedachten toen hij dat schreef en dus niet de Indominus Rex. Dat Marshall zijn bericht vervolgens verwijderde van het internet, zou dat ondersteunen.

Bekijk de afbeelding
Natuurlijk is voorgaande een gerucht, dus moeten we het bericht met het gebruikelijke korreltje zout nemen. Tegelijk wordt wel al langer verwacht dat deze nieuwe Jurassic-film iets gaat doen met hybride dinosaurussen en experimenten op de dieren. Ook zouden de dino's nu niet meer ingezet worden voor een pretpark, maar voor heel andere doeleindes.

Wat het wordt, zien we vermoedelijk snel, als er een eerste trailer komt. Vanaf 22 juni 2018 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair