Slechterik 'Kingsman 2' is "Martha Stewart on Crack"

Slechterik 'Kingsman 2' is "Martha Stewart on Crack"

Dat wordt lachen!

Ondanks dat Kingsman: The Secret Service uit 2014 behoorlijk hard was, viel er ook voldoende te lachen. Met name de slechterik Samuel L. Jackson zorgde voor voldoende vermaak. In de opvolger Kingsman: The Golden Circle is Julianne Moore de bad-guy. Met Entertainment Weekly sprak Matthew Vaughn over Poppy.

"Voor deze film had ik een iemand nodig die in de schoenen van Sam Jackson kon stappen, zonder enig gevoel van intimidatie. En iemand die het personage behoorlijk krankzinnig, maar ook echt kon laten aanvoelen. En ondanks dat Kingsman hopelijk een grote popcornfilm is, vind ik het waanzinnig op de fantastische, briljante en Oscar-winnende Julianne Moore in die positie te zetten. Dan begint het vuurwerk," aldus de Kick-Ass regisseur over Moore en haar personage Poppy, die hij ook nog eventjes "Martha Stewart on crack" noemde.

En wat voert die Poppy eigenlijk in haar schild? Vaughn: "Ze heeft de wereldwijde drugsindustrie overgenomen en ze wil op de Forbes-lijst komen. Ze heeft een speech: 'suiker is 10 keer zo verslavend dan cocaïne. Het zorgt voor veel meer doden en ellende in Amerika. Toch is het legaal. Doe daar iets mee en je staat in de Forbes 500. Doe iets met coke en je zit in de bajes. Sodemieters!' Dus haar argumenten zijn niet krankzinnig."

Kortom, genoeg gekkigheid in de tweede Kingsman, uiteraard weer met Taron Egerton als Eggsy. Ook Mark Strong (Merlin), Sophie Cookson (Roxy) en Colin Firth (Harry "Galahad" Hart) keren terug. Nieuwe rollen zijn voor onder meer Channing Tatum (Jack Daniels), Pedro Pascal (Jack), Jeff Bridges (Agent Champagne) en Halle Berry (Ginger).

Oh ja, Martha Stewart is Amerikaans zakenmagnaat en The Golden Circle staat gepland voor eind september.



NieuwsFilm

meest populair