Algemeen

Dodelijke val op eerste foto 'Jigsaw'

Saw blijft gewoon een bloederige franchise.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 15:15 in Algemeen
Entertainment Weekly heeft de eerste foto van Jigsaw vrijgegeven. Duidelijk moge zijn dat het titelpersonage nog niet klaar is met zijn dodelijke spelletjes. Op het nieuwe beeld zien we een vrouw verdrinken in... iets, al is niet helemaal duidelijk waarin. Het is volgens regisseurs Peter en Michael Spierig slechts een van de vele vallen.

"We hebben behoorlijk wilde vallen in de film - we zijn niet bang voor wat bloed," aldus Michael. "Het is een perfecte Halloween-film. Maar wellicht niet zo gruwelijk en wat leuker, want we hebben echt geprobeerd daar iets mee te doen. Maar het zit nog vol met goed, leuke gruwelijkheden. En daarbovenop, is er een geweldig mysterie en zijn er een paar interessante twists. Het is Saw voor 2017."


Het duo wilde niet vertellen of Jigsaw, gespeeld door Tobin Bell, in de film zit. "Ze vinden steeds lichamen en die zijn gelinkt aan Jigsaw - of een Jigsaw copycat," aldus Peter Spierig. Die wilde niet vertellen of Tobin Bell weer in de huid van de gestoorde seriemoordenaar kruipt. "Het DNA van Tobin Bell zit overal in deze film."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SanderPostema1997

Avatar

Ik ben toch wel erg benieuwd naar een eerste trailer!

KeesjeNL

Avatar

Lijkt op biergist of mout.

nieuwslaatste nieuws

meest populair