Dodelijke val op eerste foto 'Jigsaw'

Dodelijke val op eerste foto 'Jigsaw'

Saw blijft gewoon een bloederige franchise.

Entertainment Weekly heeft de eerste foto van Jigsaw vrijgegeven. Duidelijk moge zijn dat het titelpersonage nog niet klaar is met zijn dodelijke spelletjes. Op het nieuwe beeld zien we een vrouw verdrinken in... iets, al is niet helemaal duidelijk waarin. Het is volgens regisseurs Peter en Michael Spierig slechts een van de vele vallen.

"We hebben behoorlijk wilde vallen in de film - we zijn niet bang voor wat bloed," aldus Michael. "Het is een perfecte Halloween-film. Maar wellicht niet zo gruwelijk en wat leuker, want we hebben echt geprobeerd daar iets mee te doen. Maar het zit nog vol met goed, leuke gruwelijkheden. En daarbovenop, is er een geweldig mysterie en zijn er een paar interessante twists. Het is Saw voor 2017."

Bekijk de afbeelding
Het duo wilde niet vertellen of Jigsaw, gespeeld door Tobin Bell, in de film zit. "Ze vinden steeds lichamen en die zijn gelinkt aan Jigsaw - of een Jigsaw copycat," aldus Peter Spierig. Die wilde niet vertellen of Tobin Bell weer in de huid van de gestoorde seriemoordenaar kruipt. "Het DNA van Tobin Bell zit overal in deze film."

NieuwsFilm

meest populair