Algemeen

Cyclops krijgt een nieuwe bril op setfoto's 'X-Men: Dark Phoenix'

Na X-Men: Apocalypse speelt Tye Sheridan voor de tweede maal de rol van Scott Summers.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 18:42 in Algemeen
De bovenstaande afbeelding is natuurlijk een grap, maar het personage van Scott Summers/Cyclops krijgt wel degelijk een nieuwe bril aangemeten in X-Men: Dark Phoenix, waarvan de opnames momenteel volop in gang zijn in de Canadese plaats Montreal. Op de foto's zien we acteur Tye Sheridan met de voorgenoemde bril en een haarstijl die erop duidt dat Chris Claremonts beroemde X-Men strips uit de jaren '90 een grote invloed op de film zullen hebben.

Dark Phoenix is het vierde deel in de X-Men prequel-reeks, die begon met X-Men: First Class. De film speelt zich af in de jaren '90 en Jessica Chastain zal de schurk spelen; om precies te zien Shi'ar-leider Lilandra Neramani, die op zoek is naar de krachten van de Dark Phoenix.

Naast Sheridan zien we in Dark Phoenix ook Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Alexandra Shipp en Kodi Smit-McPhee. De film moet in november 2018 onze bioscopen bereiken.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Vandaag is het zeker Tye Sheridan dag geworden of zo bij FT?

Master Of Films

Avatar

Hij is nog niet helemaal kaal hiervoor. Maar hij is nog jong, dus wie weet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair