'The Incredibles 2' pikt verhaal direct na origineel op

Pixar geeft de eerste details vrij!

De productie van The Incredibles 2 is in volle gang. Pixar-baas John Lasseter heeft nu de eerste details naar buiten gebracht. Hij vertelde aan IGN dat de film direct na het origineel van start gaat. Ook zijn er nog wat andere details.

"Hij begint direct na het einde van de eerste en gaat dan gewoon verder," vertelde Lasseter. Er is hooguit een minuut verstreken tussen de twee films in. "Het begint met de Underminder en een grote actiescène. Je weet dat aan het eind van de eerste film, hij aan komt lopen en je ziet het gezin, verkleed als superhelden. Nou, dat is het moment dat deze film begint."

Toch is de Underminder vermoedelijk niet de grote schurk. Het is eerder de bedoeling om de film gewoon leuk te laten beginnen en het publiek in te peperen dat de familie nu samenwerkt. "Een van de unieke dingen van de Incredibles, is dat het een verhaal van een familie in een wereld vol superhelden is. Deze gaat door met dat thema. Het is geweldig, het idee waar we mee kwamen. Het is zo simpel als dat. We houden er heel erg van om te kijken naar onze eigen levens en thema's te vinden die iets betekenen voor het publiek."

De film wordt geregisseerd door dezelfde man die het origineel maakte, Brad Bird en draait vanaf 15 juni 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair