Pixar kondigt heel bizar origineel project aan

Pixar kondigt heel bizar origineel project aan

Een wereld zonder mensen, met veel te veel eenhoorns.

Pixar beloofde het al en komt die belofte na: er komen weer originele projecten aan. Regisseur Dan Scanlon zal een nog titelloze fantasy-film maken. De film wordt al gemaakt, maar heeft nog geen releasedatum. Het wordt wel een behoorlijk apart verhaal.

Scanlon vertelde dat de film geïnspireerd is op de vraag wie zijn vader was. Hij verloor die op erg jonge leeftijd en zegt die vraag altijd bij zich gehad te hebben. Het verhaal speelt zich af in een wereld waarin geen mensen wonen, alleen elfen, trollen, geesten en "alles wat in de jaren zeventig op de zijkant van een busje zou hebben gestaan," aldus de regisseur.

"In de film vertellen we het verhaal van twee tieners, twee elfbroers, wier vader overleed toen zij nog te jong waren om herinneringen aan hem te hebben. Maar dankzij een beetje magie dat nog in de wereld overgebleven is, vertrekken de jongens op een avontuur dat het mogelijk maakt een laatste magische dag met hun vader door te brengen," vertelde Scanlon.

In de film komen eenhoorns zo veel voor, dat ze als ongedierte beschouwd worden. Concept art dat tijdens de D23-presentatie getoond werd, toonde eenhoorns die afval van de straten eten. Het door Scanlon geschreven en geregisseerde project moet binnen een paar jaar te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair