Algemeen

Pixar kondigt heel bizar origineel project aan

Een wereld zonder mensen, met veel te veel eenhoorns.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:31 in Algemeen
Pixar beloofde het al en komt die belofte na: er komen weer originele projecten aan. Regisseur Dan Scanlon zal een nog titelloze fantasy-film maken. De film wordt al gemaakt, maar heeft nog geen releasedatum. Het wordt wel een behoorlijk apart verhaal.

Scanlon vertelde dat de film geïnspireerd is op de vraag wie zijn vader was. Hij verloor die op erg jonge leeftijd en zegt die vraag altijd bij zich gehad te hebben. Het verhaal speelt zich af in een wereld waarin geen mensen wonen, alleen elfen, trollen, geesten en "alles wat in de jaren zeventig op de zijkant van een busje zou hebben gestaan," aldus de regisseur.

"In de film vertellen we het verhaal van twee tieners, twee elfbroers, wier vader overleed toen zij nog te jong waren om herinneringen aan hem te hebben. Maar dankzij een beetje magie dat nog in de wereld overgebleven is, vertrekken de jongens op een avontuur dat het mogelijk maakt een laatste magische dag met hun vader door te brengen," vertelde Scanlon.

In de film komen eenhoorns zo veel voor, dat ze als ongedierte beschouwd worden. Concept art dat tijdens de D23-presentatie getoond werd, toonde eenhoorns die afval van de straten eten. Het door Scanlon geschreven en geregisseerde project moet binnen een paar jaar te zien zijn.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Nou ja heel bizar, gewoon een fantasie wereld zeg maar. Hoe dan ook, een origineel concept ben ik helemaal voor, vind het nu al goed klinken en past perfect in the 'Pixar theory' ;)

nooffencetaken

Avatar

Trash eating unicorns!!!!! Dat klink awesome!!!!

Xenolicker

Avatar

Normaal reageer ik niet op kinderfilms omdat ik alleen geschikt ben voor boven de 16 maar voor dit geval moet ik toch echt een uitzondering maken. Het gaat namelijk me erg aan het hart en maak me ernstig zorgen over hoe éénhoorns in deze film in een kwaad daglicht geplaatst worden. Dit is toch wel het laatste wat deze bijna uitgestorven fantastische wezens nodig hebben. Ik pleit er dan ook fanatiek voor dat Filmtotaal geen aandacht meer zal geven aan deze film - je kunt toch niet over alles zomaar grappen maken!

GreenHornet

Avatar

ik wil een R rated Pixar film

esteban

Avatar

En het concept-art prentje werd er niet bij geplaatst? FT toch. Pixar kennende, zal dit vast iets inventiefs zijn met originele benadering.

Ed Crane

Avatar

de regisseur ""alles wat in de jaren zeventig op de zijkant van een busje zou hebben gestaan," aldus de regisseur."

Het is dus eigenlijk allemaal één grote LSD-trip? Kewl.

Goku32

Avatar

Bizar bizar vind het wel mee vallen. Is gewoon een fantasie wereld. Maar het klinkt wel Intressant

nieuwslaatste nieuws

meest populair