Celebrity

Kelsey Grammer over zijn donkere verleden

De vader van zeven kinderen maakte misbruik van drank en cocaïne met een reden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 08:00 in Celebrity
Ondanks dat Kelsey Grammer tegenwoordig van een groot gezin en een welvarend leven geniet, waren zijn jongere jaren verre van plezierig. De Amerikaan, die in februari 62 jaar geworden is, heeft een donker verleden met drank en drugs. In een nieuw interview met iNews vertelt Grammer dat hij al lang en breed klaar is met het misbruik van middelen, maar de pijn van zijn geschiedenis zal nooit verdwijnen.

Geheel vreemd is dat niet zo. Toen Grammer twee was scheidden zijn ouders. Zijn moeder bracht hem en zijn zus Karen op met behulp van haar vader. Grammer's grootvader stierf echter toen de acteur 11 jaar was. Twee jaar later werd zijn vervreemde vader thuis doodgeschoten, toen dieven inbraken. Zijn geliefde zus Karen kwam zeven jaar later op 18-jarige leeftijd om het leven nadat ze was verkracht en vermoord. Halfbroers Stephen en Billy stierven vijf jaar daarna, tijdens het scubaduiken. Hoewel niet bevestigd zijn ze vermoedelijk gedood door haaien.

In 1988 werd de acteur voor het eerst opgepakt. Onder invloed van drank en cocaïne reed hij in zijn auto. Het bracht hem een gevangenisstraf van 30 dagen op. Daarna kwam hij nog een aantal keer in de problemen met de politie vanwege de bedwelmende middelen. Toen Grammer dronken zijn auto in de prak reed, besloot hij naar een ontwenningskliniek te gaan. De rest is geschiedenis.

"Ik laat die pijn waar het is - in het verleden," vertelt de acteur aan iNews. "Maar het is een pijn waar je elk moment weer over kan struikelen. Het blijft altijd bij je. Wanneer een tragische dood zich voordoet word ik er weer aan herinnerd, en daar heb ik er wel een aantal van gezien. Het is gewoon een onderdeel van het leven. Misschien dat ik het iets te vroeg heb geleerd, maar zo gaat het nou eenmaal."

De acteur heeft in totaal zeven kinderen, met zijn vierde vrouw Kayte Walsh (waar hij mee getrouwd is sinds 2011) kreeg hij er drie. Ook dat verliep niet als gewenst. "Kayte en ik hadden een aantal miskramen voordat we ons eerste kind kregen. Dat was verschrikkelijk. Die dingen zijn moeilijk, maar wanneer het goed gaat, dan is het schitterend."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair