Algemeen

Tyrese Gibson stap dichterbij DC's 'Green Lantern Corps'

Maar naar welke kant op?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:38 in Algemeen
Sinds 2015 gaan er al de nodige geruchten rond dat acteur Tyrese Gibson (The Fate of the Furious, Transformers: The Last Knight) zomaar eens de rol van John Stewart zou kunnen gaan vertolken in DC's Green Lantern Corps, maar zit daar ook een kern van waarheid in? Gibson vertelt het ons zelf!

De 38-jarige acteur blijkt zelf ook wel oren te hebben naar de rol, want sinds de eerste geruchten rondslingerden op het wereldwijde web probeert Gibson de support onder fans van DC flink aan te wakkeren via social media. In een recent interview met Syfy Wire vertelt de actieheld dat hij al gesprekken heeft gehad over de nog immer regisseurloze film.

"Ik zou het echt zo ontzettend graag willen doen! Ik heb zelfs al meerdere gesprekken gehad met de studio, maar ik denk dat ze nog steeds geen idee hebben van welke richting ze nou precies uit willen met de film," aldus een overduidelijk enthousiaste Gibson. Met een leeftijd van 38 jaar, zou het overigens ook zomaar eens kunnen dat men de Fast & Furious-ster te oud vindt voor de rol.

Men zou volgens de geruchten opzoek zijn naar een acteur tussen de 21 en 30 jaar oud voor de onwijs groen gekleurde held John Stewart, maar alles kan op dit moment nog veranderen natuurlijk. De film is immers in een nog erg prille beginfase van ontwikkeling. Gibson staat in ieder geval te springen, zo blijkt wel weer!

Eerder probeerde filmstudio Warner Bros. de geliefde Green Lantern-stripboeken al eens te verfilmen in 2011. Ryan Reynolds speelde toen de hoofdrol in het uiteindelijk geflopte CGI-festijn Green Lantern. Green Lantern Corps, onderdeel van het DC Extended Universe, staat momenteel nog gepland voor 2020. Of Gibson daar ook daadwerkelijk in te zien zal zijn, is dus nog even afwachten!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Ik stem tegen. In de FF films en Transformer films vind ik hem maar irritant.

ridjieddo

Avatar

@GreenHornet: Ja, ze zijn allebei zwart, maar daar houdt het dan ook weer op.

Sunspot

Avatar

Heeft er wel het hoofd voor. En eens een verandering om hem serieuzer te zien acteren, neem aan dat ze die Johnn Johnzz Lantern bedoelen.

ridjieddo

Avatar

@sunspot je hebt een John Stewart Green Lantern en Johnn Jonzz de alien shapeshifter uit Mars,

Sunspot

Avatar

Ja klopt, bedankt voor het herinneren, was even in de war, ken de karakters, keek altijd de cartoons.

Daarom, John Stewart dus, die lijkt wel wat op hem en dan kan Tyrese ook eens serieus doen i.p.v. altijd maar als de 'clown' gecast worden :D.

John Stewart is overigens volgens mij ook al in de veertig of zelfs ouder lijkt het in de cartoons.

Van mij mag het, maar ik zie nog liever Common, die kale die ook in Terminator Salvation en meer recnt in John Wick speelde.

nieuwslaatste nieuws

meest populair